Escola Garbí Pere Verges

Kairós i Eonia ja s’han graduat!

L’acte va ser conduit per dos alumnes: Iván Loma per part de Kairós i Román Valiente per part d’Eonia.

El moment més emotiu de la tarda van ser els discursos dels alumnes d’Esplugues i Badalona, presentats per la Marina Sala, en Martí Pastor, en Pere Fernández, en Daniel Bertran, en Jose Aznar i la Sigrid Saló. Ells van llegir amb emoció paraules d’agraïment cap a les famílies i i cap a la comunitat educativa per tota la seva etapa acadèmica. Van recordar anècdotes d’aquests darrers mesos, però també van fer un repàs de tota la seva trajectòria des dels cursos d’infantil fins ara.

En Román i l’Iván també van presentar el padrí d’aquestes promocions, el Sr. Lari, popularment conegut com el Mag Lari. El Sr. Lari va pronunciar unes paraules inspiradores per tots els alumnes que han d’enfrontar-se a una nova etapa vital. Els va remarcar la importància d’estudiar i dedicar-se a allò que a un li agrada sense deixar-se influenciar per pressions socials, fins i tot si vols fer de mag! Tot i estudiar filologia catalana, la passió del Sr. Lari anava cap a una altra banda i va decidir posar per davant la seva vocació. Per això, des de l’experiència personal, remarcava la necessitat de deixar-se guiar per un mateix. El padrí de Kairós i Eonia va tancar el seu discurs amb un truc de màgia que va deixar tothom amb la boca oberta.

Posteriorment, direccions, coordinacions i tutors de totes dues escoles van fer entrega dels diplomes de l’etapa de batxillerat. Es van poder viure moments emotius durant aquest lliurament, ja que per fi els alumnes van veure arribar el moment que tant esperaven. D’altra banda, també es van entregar els diplomes del Batxillerat Dual, així com el premi pel millor treball de recerca de les escoles Garbí Pere Vergés d’Esplugues i de Badalona. Tot plegat va ser, sense cap mena de dubte, un reconeixement a l’excel·lent feina feta durant aquesta etapa de batxillerat.

Per concloure els parlaments, el Sr. Ferrer, president del Patronat, va dirigir unes paraules a totes dues promocions animant-les a iniciar la seva nova etapa acadèmica i personal. A més, com a membre de la primera promoció que es va graduar a l’escola ara fa més de cinquanta anys, va remarcar la importància dels valors que els antics alumnes s’emporten de l’Escola i que l’han acompanyat al llarg de la seva vida.

Per finalitzar, tothom va gaudir d’un aperitiu en els jardins de Garbí Pere Vergés de Badalona, on alumnes, famílies i professorat van poder fer-se fotografies de record. D’aquesta manera, la promoció Kairós i Eonia es van acomiadar de tota la comunitat educativa. Des d’aquesta línies, els desitgem molta sort tant en l’àmbit personal com professional. Esperem retrobar-los molt aviat, ara ja com homes i dones del demà.

Més imatges