Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Visita de Can Santoi

En teoria hauríem d’haver anat nosaltres al camp d’aprenentatge de Molins de Rei, però pel COVID no ens podem desplaçar a un altre municipi.

Quan van arribar només hi havia l’Engràcia (que és biòloga i ens va ensenyar moltes coses), perquè en Miquel, que és el seu company, ens estava preparant una gimcana. Quan va arribar en Miquel vam fer 2 grups.

Tots vam fer dues activitats, una era fer una previsió del temps de l’endemà i l’altre era fer una gimcana.

Quan vam acabar els tres grups de fer la previsió del temps vam canviar i els que havien fet la gimcana van anar a fer la previsió del temps i els que havien fet la previsió van anar a fer la gimcana.

Al camp d’esports era on hi havia la gimcana, hi havia sis estacions amb sis aparells meteorològics. Havíem de passar per cada estació i provar l’aparell, mesurant la velocitat del temps, la temperatura, la direcció del vent… i per finalitzar vam fer de termòmetres!

L’activitat de la previsió del temps consistia en que ens convertíem en homes i dones del temps i interpretàvem un mapa amb la simbologia del temps a cada població i/o zona de Catalunya. Ens vam gravar com autèntics meteoròlegs!

Em van agradar molt les activitats i el que més va ser fer de termòmetre.

Maria B.
Classe Ponent


Can Santoi EP3 de comunicaciogpv