Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Visita al Parlament de Catalunya

Els alumnes de 6è vam anar de visita al Parlament de Catalunya, ja que la nostra UT1 està relacionada amb la política i així va ser més fàcil entendre el funcionament d’aquesta institució tan important. Hem de dir que els companys de la classe Nautilus hi aniran més endavant ja que estan confinats i no han pogut fer la sortida. 

Per començar, vam passar per l’Arc de Triomf, de camí al Parc de la Ciutadella. Quan vam arribar, vam esmorzar en el jardí que hi ha just davant de l’edifici, on vam veure l’escultura de Josep Llimona, titulada “El desconsol”. Tot seguit, va venir en Xavier que era el nostre guia i en no res vam iniciar la visita.

Vam començar el recorregut en la sala de l’hemicicle que ens va sorprendre molt perquè era molt més petita del que es veu en la televisió, allà en guia ens va donar el privilegi de seure a les cadires on se situa la premsa i ens va explicar com s’organitzen els diputats.

Després vam continuar visitant el Saló Rosa, el Saló Gris i el Saló dels canelobres. Per acabar la ruta, vam poder baixar per les Escales d’Honor com si fóssim uns autèntics polítics.

Vam finalitzar la sortida i vam tornar a l’escola amb transport públic. Ens va agradar molt i creiem que va ser una visita molt interessant i profitosa per concloure la Unitat de Treball.

Carla D. i Abril L.
11 anys
Color Blau i Verd
Conselleria de comunicació – Cronistes
Classe Calypso