Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Universitat Abat Oliva

L’objectiu de la sortida era informar-nos sobre carreres universitàries per ajudar a orientar-nos sobre el nostre futur acadèmic i professional.

Un cop vam arribar a la universitat, vam anar a la sala de filmació i ens vam dividir per grups segons els nostres interessos. Vam fer un petit taller en el qual havíem de formar la millor frase definint la branca educativa que havíem escollit i votar per aconseguir la millor de totes. Seguidament vam esmorzar xocolata amb xurros i vam tenir un llarg descans en el qual podíem preguntar dubtes a estudiants de l’Abat Oliva.

Tot seguit, ens vam reunir segons les carreres escollides, i vam fer unes activitats que ens havien preparat per poder prendre contacte amb la matèria de la carrera. En el cas de màrqueting ens van fer una presentació sobre quina és la millor manera de vendre un producte amb l’exemple de Font Vella. En el grup de dret, vam resoldre un cas real amb l’ajuda del professor, mentre ens explicaven les raons legals de cada decisió que preníem. Finalment vam anar a una sala que simulava un jutjat i vam exposar el nostre al·legat final.

En conclusió, ens ha semblat una experiència interessant i educativa que ens ha servit per aclarir i conèixer altres opcions que potser no ens havíem plantejat.