Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Trobada amb l’Escola del Mar del Guinardó

Com cada any, els nens i nenes de les classes Mireia, Les Hores i Mar i Cel, de 5è de Primària, van fer la trobada anual amb l’Escola del Mar del Guinardó.

Els van rebre a l’entrada de l’escola, anomenada “croquet” i després van anar a una terrassa on van esmorzar tots plegats i els hi van explicar la planificació del dia.
La jornada va començar amb una lectura de cròniques conjunta d’ambdues escoles, en la que els nostres alumnes van llegir cròniques del Consell Mixt i de final de curs. Quan van acabar van fer el cant coral on cada escola va cantar unes cançons que, prèviament a la trobada, havien preparat amb els seus mestres de música.

Després van fer activitats de mitja hora que consistien en visitar el planetari, visita guiada per l’escola i una tercera activitat en la que van jugar al joc del “rescat”.

Després de les activitats van fer la cursa de colors, en la que corrien dos nens de cada classe i seguidament van anar a dinar tots junts.

Va ser una trobada d’allò més agradable, en la que varen compartir un model d’escola basat en els mateixos principis pedagògics.

Trobada Escola del Mar del Guinardó 5è de Primària de comunicaciogpv