Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Sortida al Museu Egipci

El motiu d’anar a aquest museu va ser que a la UT2 treballàvem l’antic Egipte. Ens feia molta il·lusió anar-hi, ja que ha estat la primera vegada que s’ha realitzat aquesta sortida a l’escola.

A les nou en punt vam sortir de l’escola i ens vam dirigir a la parada de metro “Pubilla Cases” per dirigir-nos a la parada “Diagonal” amb les targetes que ens va donar l’escola. Seguidament, ens vam dirigir al carrer València on estava el museu, però abans vam parar a esmorzar a Rambla Catalunya. Més tard, vam iniciar la visita al museu amb una guia que es deia Lluïsa. Primer, ens va situar a l’Antic Egipte i, a continuació, ens va explicar la vida dels faraons, les seves herències, el seu dia a dia, les seves creences i els seus objectes quotidians.

Per finalitzar la visita ens van introduir els jeroglífics i seguidament vam realitzar un taller on vam aprendre a escriure els nostres noms i la nostra data de naixement en jeroglífics sobre un papir, que era un material del Riu Nil que utilitzaven  per escriure.

Finalment, vam tornar a l’escola de la mateixa manera que vam arribar al museu.

Pensem que ha estat una sortida molt interessant i entretinguda que ens ha permès ampliar els nostres coneixements sobre l’antic Egipte. Ens agradaria que l’any vinent es repetís la sortida per tal que els futurs alumnes de l’escola puguin gaudir i aprendre tant com nosaltres.

Cronistes: Mireia P., Mara R. i Carlota O.
12 anys
Blanc, Verd i Blau
Classe Montjuïc