Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Sortida al CosmoCaixa

El CosmoCaixa és un museu de ciència situat a Barcelona. Vam anar en transport públic i per poder agafar el bus H2, vam haver de caminar fins l’Hospital St. Joan de Déu.

Quan vam arribar, va venir una guia i vam visitar moltes activitats que hi havia a l’última planta, entre elles, Cosmos i les lleis físiques de l’univers, activitats magnètiques, etc.

A continuació, ens vam separar en dos grups, els dos grups vam visitar el Bosc Inundat que representava l’Amazones, i altres activitats. Al cap d’una estona, ens vam reunir tots i vam anar a fer el taller sobre la llum i els colors. El Sr. Ramon ens va explicar tot el taller. El taller consistia en diferents exercicis sobre la UT2.  Aquests exercicis eren: exemples sobre la reflexió i els miralls convexos i còncaus i aleshores vam veure les diferències que hi havia entre ells. Després vam experimentar la refracció i la descomposició de la llum, també vam intentar encertar com veuen els animals i per últim vam veure quins colors eren els principals i de quins colors es formaven les fotografies.

A l’acabar l’activitat vam tornar a l’Escola, també amb transport públic.

Aquesta sortida ens ha agradat molt i a més a més, hem après moltes coses. Esperem poder tornar-la a fer ja que de moment ha estat una de les sortides que més ens ha agradat.

Rafel B., Maria G. i Mònica M.

Color Blanc i Verd
Classe Nautílus
25/11/2021
10 i 11 anys


Sortida al CosmoCaixa – EP6 – Curs 2122 de comunicaciogpv