Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Sortida a la platja

Les classes Mar i Cel, Les Hores i Mireia de 5è de primària van visitar la platja del Fòrum a Sant Adrià del Besós per realitzar una activitat relacionada amb la primera Unitat Temporal del curs.

La unitat que treballen tracta del medi ambient i de la importància de tenir cura de l’entorn que ens envolta. Així, a la platja del Fòrum van poder veure en primera persona l’estat d’una de les platges del litoral més proper a l’Escola. De la mà dels monitors de l’empresa Be Ocean, van observar els residus i deixalles presents a tota la platja per, més tard, col·laborar en la neteja d’una de les seves parts de forma cooperativa i amb l’equipament corresponent.

Tots van quedar sorpresos de la quantitat de brossa acumulada i del tipus de restes que van trobar durant el matí. A més, després de compartir les seves impressions i mostrar part del material trobat, van veure que gran part d’aquests residus arriben fins al mar per l’acció de l’ésser humà.

Finalment, després de petits debats, tothom va coincidir en afirmar que, si tots posem de la nostra part, podem ajudar a preservar el nostre entorn i cuidar del nostre planeta.

Sortida a la platja Sant Adrià del Besós 5è de Primària de comunicaciogpv