Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Sortida a la Biblioteca Pare Miquel

Les classes Del Bosc, Del Parc i Virolets, en tres dies diferents, han visitat la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues de Llobregat.

En la primera part de la visita la bibliotecària els hi ha explicat les normes i funcionament de les biblioteques públiques, així com també alguns dels serveis que ofereixen. D’aquesta manera han vist que hi ha molts aspectes en comú amb la biblioteca de l’escola.
Després els hi ha ensenyat quina tipologia de documents poden trobar a les biblioteques públiques, i per tal de poder experimentar i conèixer part del fons de la zona d’infantil, la bibliotecària els hi ha mostrat diferents tipus de llibres : llibres-joc, llibres de cartró, llibres de consulta d’animals, d’oficis, llibres màgics…. Han gaudit molt d’aquest moment, ja que hi ha llibres molt diversos!

Per acabar, i durant una estoneta, han pogut llegir, observar, en definitiva, gaudir dels llibres de la biblioteca. De manera autònoma cada nen i nena ha triat els llibres que ha volgut mirar, sempre amb bona actitud i seguint les normes de la biblioteca. Els hi ha agradat molt aquesta estona, ja que de manera lliure i alhora tranquil·la han pogut gaudir d’alguns dels llibres de la biblioteca.

Valorem molt positivament aquesta sortida, des de l’escola, fomentem l’ús de la nostra biblioteca i, també, fomentem l’ús de les biblioteques públiques dels diferents municipis i els serveis que ofereixen a tota la ciutadania.