Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Setmana de Santa Cecília

Cada matí començàvem el dia amb música a totes les classes: música clàssica, de dones, pop-rock actual, pop-rock català o hits i himnes internacionals han fet que comencéssim els dies amb alegria, ritme i molta il·lusió.

Als migdies, poc abans de dinar, els nens i nenes de l’etapa ens han interpretat i ens han fet gaudir de diferents peces musicals que ens han deixat bocabadats.

Tot seguit, els concerts. Primer, el dimarts, vam poder assistir al Petit Gran Concert de Santa Cecília. Tots els alumnes d’Infantil, acompanyats per la seva mestra de música, la Sra. Anna Borbonet, i les seves mestres, han fet de músics seguint el ritme de les peces musicals amb els seus propis instruments: maraques a EI3, castanyoles a EI4 i maraques pessigadores a EI5.

Finalment, el divendres, els alumnes d’EP1 i de les classes Santa Cecília i Sant Mateu ens van oferir un concert extraordinari. L’entorn de solemnitat que es va crear va ser fantàstic i això va ajudar a que el concert fos un luxe. Al final del mateix, tots junts van interpretar-nos la cançó de Santa Cecília que va composar especialment per aquest concert el Sr. Pau Rovira, mestre de música de l’escola.

En resum, tots i cadascun dels infants han aconseguit emocionar-nos i això no té preu.

Un curs més podem dir en veu alta i molt d’orgull: VISCA LA MÚSICA I VISCA ELS MÚSICS!!!


Setmana de Santa Cecília – Curs 2122 de comunicaciogpv