Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Sant Jordi confinat

Tot i no poder ser a l’escola, vam poder-ho celebrar.

Vam poder assistir on-line al lliurament de premis literaris i saber que, a la categoria de primer d’ESO, la nostra classe es va endur els tres premis: la Júlia, la Judit i la Noa, amb uns poemes molt bonics.

També vam celebrar un concurs de roses virtual! Cadascú de la classe va fer una rosa de paper, de roba, de xocolata, … i el dia de Sant Jordi la vam presentar a la resta de companys. Li havíem de posar un nom i donar-li que ha de tenir un bon company.

La rosa guanyadora va ser la que duia per nom Igualtat. Aquesta és l’explicació que ens va fer el Gerard: Alguns pètals són diferents però no importa, segueix sent la mateixa Rosa. Igual que les persones: encara que siguem negres, blanques, amb ulleres… seguim sent persones i tots som iguals. Tots els pètals junts formen una Rosa però un sol no és res (igual que nosaltres si som molts podem aconseguir el que ens proposem). La meva Rosa es sincera i no et menteix.

Ens va saber greu i va ser avorrit no poder ser en persona a l’entrega de premis i al concurs de roses, però va ser una experiència diferent i vam poder celebrar Sant Jordi!

Laia, Aniol i Noa