Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Que no pari l’esport!

Arribem al final d’aquest primer trimestre en el qual, a pesar de tot, podem fer una valoració positiva amb l’activitat d’atletisme. Els i les gairebé 40 atletes han pogut gaudir del seu esport amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

 

Per agrair-los i reconèixer el seu esforç diari, durant els dos últims dies d’activitat els hem organitzat una competició a tall de tancament de trimestre on cada alumne ha participat en la modalitat que més li agrada.

Les entrenadores, la Paula Vall-llobera i la Blanca Goset ens han comentat que estan molt orgulloses i contentes d’haver pogut fer l’activitat durant aquest trimestre tan incert: “després de totes les incerteses hem aconseguit tirar endavant les activitats i hem demostrat que són segures i necessàries per al desenvolupament tant físic com psicològic dels i les nostres alumnes. Estem molt contentes d’haver acabat el trimestre d’aquesta manera i creiem que tots els i les atletes ho han gaudit molt.”Ha sigut tot un èxit i tots ho hem gaudit molt. A continuació podran veure un recull de les millors fotografies d’aquestes dues jornades en les quals més enllà de la competició veuran cares d’emoció i de felicitat.

Enllaç amb les fotografies