Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Primera cursa, primera victòria!

Una cursa molt esperada perquè era la primera en l’àmbit estatal en la qual participaven els nostres corredors.

Per davant de tot, volem valorar l’esforç i l’entrega que van realitzar tots els nostres alumnes que van participar-hi. Com a millor corredora de la jornada, va destacar la Paula Ferrer, alumna de 1r de Primària, que es va classificar en primera posició amb un temps de: 3 minuts i 31 segons en la categoria femenina de les noies nascudes l’any 2017, en la distància de 800 m. La Paula va rebre el reconeixement dels seus companys al menjador de l’Escola d’Esplugues i a la seva classe. També van fer un fantàstic paper la Paula Carabassa i la Mia Martínez, 3a i 6a classificades en la categoria femenina dels 800 m.

Als nostres alumnes els feia molta il·lusió poder participar en una cursa d’aquestes dimensions, ja que per a molts d’ells era la primera cursa de renom en la qual participaven com a corredors, representant la nostra Escola. Una vintena d’alumnes de Garbí Pere Vergés d’Esplugues i  de l’activitat d’atletisme de Garbí Obert van poder gaudir d’una jornada atlètica plena de sorpreses i activitats per als més petits.

Volem agrair a tots els nostres alumnes participants el seu esforç i dedicació al llarg de la jornada. La feina ben feta que realitzen en cadascun dels seus entrenaments ha tingut un merescut premi per a tothom: alumnes, famílies i entrenadors.

L’enhorabona a tots els nostres corredors i corredores!