Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Primera cursa de colors!

Finalment hem pogut realitzar la primera cursa de colors d’aquest curs 21-22 amb molta il·lusió i expectativa, ja que ens hem pogut reunir i gaudir tota la primària a més dels infants d’EI5 després de tot un any tenint cura i seguint la normativa per la Covid.

Una cursa plena de motivació i de nervis on els corredors i corredores “ho han donat tot”! Només calia veure com el públic ha animat fins l’últim segon i on hem estat expectants per veure quin color finalment ha passat la línia de meta en primer lloc.

La cursa ha començat prou igualada per part dels tres colors, però de mica en mica el color blau ha anat agafant força i posant-se en primera posició, tot i que el color verd li anava just al darrere.

A mesura que els corredors/es anaven fent els relleus, el color blau ha agafat avantatge i ha arribat a la meta amb una distància significativa, mentre el públic animava amb les banderoles i cridava el seu color!!!!.

Una cursa plena d’emoció on finalment el color Blau ha quedat en primera posició, en segon lloc el color Verd i, en tercer lloc, el color Blanc.

Enhorabona a tots els corredors i corredores que com sempre s’han esforçat i han gaudit representant al seu color!

I com no, agraïm a tot l’equip d’Educació Física per la predisposició i organització de la cursa de colors.


Cursa de Colors EI5 – E1C2 – E2C1 from comunicaciogpv