Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Preinscripció i matrícula

El dimecres 13 de maig es va iniciar el període de preinscripció i matrícula pels alumnes del segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i ESO pel curs 2020-2021.

Aquest és un moment molt important per a moltes famílies, que han de prendre la decisió de triar escola pels seus fills i filles. El coronavirus ha afegit més inquietud que mai perquè moltes famílies no han pogut fer visites presencials per veure les instal·lacions de les escoles i el procés de preinscripció s’està fent de manera telemàtica.

A les nostres escoles es realitzen reunions virtuals perquè les famílies coneguin el nostre Projecte i puguin veure com és Un dia a Infantil 3.


A més a més poden gaudir d’un tour virtual per les nostres instal·lacions, al qual poden accedir a través del web de les escoles.


Els mitjans de comunicació es fan ressò d’aquest procés i amb l’objectiu de mostrar les impressions del primer dia, visiten les nostres escoles. La periodista de TV3, Sra. Montse Lorenz, entrevista a la cap de Serveis de l’Escola d’Esplugues, Sra Montse Ilincheta, per comentar totes aquestes qüestions al programa “Tot es mou”.

Per poder realitzar la preinscripció de manera telemàtica s’ha d’omplir el full de la sol·licitud oficial a través del portal preinscripcio.gencat.cat. És molt important que un cop finalitzat el procés de preinscripció, ens enviïn a nosaltres un correu electrònic amb el resguard de la sol·licitud i la documentació que els detallem a aquesta adreça: .

Per altra banda, per aquelles famílies que no puguin dur a terme els tràmits de manera telemàtica oferim la possibilitat de concertar cita prèvia a la secretaria de l’escola a partir del dia 11 de maig. Les sol·licituds presencials només es podran fer del 19 al 22 de maig.

La documentació que cal aportar, escanejada o en fotografia a través del mòbil, juntament amb el resguard del full de preinscripció oficial, és la següent:

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumna/e es troba en situació d’acolliment, la resolució del Departament de Benestar Social i Família.
  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora).
  • TSI (targeta sanitària individual) del nen o la nena.
  • DNI de l’alumne o alumna en cas que tingui i/o sigui major de 14 anys.
  • Documentació acreditativa dels criteris de prioritat, que poden consultar a la web del departament http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/documentacio/

Agraïm la seva confiança. No dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment que necessitin al telèfon 669122188 o al correu .