Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Playing Unifed amb Special Olympics

El dimarts 2 de novembre, alguns alumnes de 1r de Batxillerat, vam tenir el privilegi de participar en una jornada esportiva organitzada per la fundació Special Olympics. La finalitat de la sortida era potenciar les relacions interpersonals amb adolescents amb discapacitats intel·lectuals.

La diada va començar amb el lliurament d’unes samarretes “xulíssimes” que van donar peu a l’inici de la jornada. Els grups anaven rotant en espais diferents on es practicaven diversos esports. En unes hores havíem passat del futbol al pàdel, tot seguit al tenis i al bàsquet i, per finalitzar, un gran taller de cuina.

Després del gran esforç físic que havíem fet tots ens van premiar amb unes valuoses medalles i, per descomptat, un deliciós dinar.

Tot plegat, va ser una experiència molt enriquidora per nosaltres. Poder gaudir i compartir aquest temps amb els alumnes de l’Escola d’Educació Especial ACIDH ha estat crucial per desfer-nos de tabús i visualitzar-ho tot d’una manera molt diferent.

També volem agrair a la fundació Special Olympics per donar visibilitat aquestes persones que moltes vegades no som conscients de les dificultats que pateixen en una societat poc dissenyada per ells.

Cinta D. i Maria M.

Si volen veure un breu reportatge de la jornada poden accedir a l’enllaç del canal Betevè.