Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Patinatge en vena

Com ja és habitual des de fa una anys, aquest passat cap de setmana va tenir lloc al pavelló Francisco Calvo situat al barri de Sant Andreu de Barcelona, el 1r pas de nivell en el qual hi van participar les nostres patinadores i que serveix per a classificar-se per a la següent fase del campionat de Barcelona de patinatge artístic que organitza el CEEB.

Des de ja fa uns mesos, totes elles, juntament amb les seves professores, la Meri i la Clara, preparaven aquesta actuació sense deixar passar el més mínim detall per tal que el poc més d’un minut que dura el ball, fos impecable. Tot i els nervis i el respecte que genera la pista de ball i els jutges de la competició, totes elles tenien un somriure d’orella a orella i ho van fer d’allò més bé.

En finalitzar la competició la Meri i la Clara ens van comentar que havien quedat sorpreses per la bona actuació de totes: ”Semblava que portessin tota la vida a sobre d’un escenari. Ho han fet molt bé i més enllà del resultat, estem molt orgulloses de totes elles per la bona actuació que han fet avui i també pels mesos que porten entrenant cada dilluns i dimecres deixant-se la pell.”

Des de Garbí Obert també volem felicitar a totes les patinadores i a les professores per la feina ben feta.

Mira les millors fotografies aquí