Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Natació de competició

Des de fa ja molts anys, la Natació de Competició és una de les grans activitats que ofereix Garbí Obert amb més de 30 alumnes repartits entre els dos dies en què s’ofereix l’activitat, dilluns i divendres.

La Míriam Cañas i el Víctor Alsina, professors de l’Escola i entrenadors dels nostres nedadors i nedadores, han estat esportistes d’alt nivell en les seves disciplines aquàtiques i aquest fet permet que puguin transmetre i ensenyar als nostres alumnes coneixements i experiències viscudes en la pròpia pell.

A més a més, des del curs passat, fem sessions mensuals a la piscina del Consell Català de l’Esport per poder entrenar en una piscina semi olímpica i poder preparar en les millors condicions possibles les competicions del CEEB en les quals participem.

Per acabar i des d’aquestes línies volem agrair, en primer lloc i un cop més a les famílies per dipositar la seva confiança amb la nostra feina. En segon lloc a l’equip d’entrenadors per la seva dedicació diària per oferir les millors activitats possibles als nostres alumnes. També aprofitem per animar a totes aquelles famílies que encara no participen amb nosaltres a fer-ho. Hem preparat unes activitats de qualitat i garantint la màxima seguretat per als nostres alumnes, famílies i treballadors.

Aquest any més que mai, seguim fent Escola!