Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Mostra de Dansa

Aquest divendres ha tingut lloc al Menjador de l’Escola la primera mostra dels diferents grups de Dansa que aquest curs participen amb Garbí Obert.

Cal destacar que des de fa ja setmanes, totes les participants juntament amb les seves monitores i amb el Nil com a coordinador de l’activitat, estan preparant aquesta mostra amb moltes ganes per tal que avui, tal com ha estat, les famílies gaudissin d’aquest gran espectacle.

A continuació podran veure un recull de les millors fotografies i també segments de les diferents actuacions i exercissis que s’han dut a terme durant la mostra.

Volem aprofitar l’ocasió per felicitar, en primer lloc a totes les participants, i també a tot el grup de monitors, monitors en pràctiques i coordinador per la bona tasca que duen a terme dia rere dia i per fer créixer aquesta activitat a través de la feina ben feta.

Recordar-los també, tal com ha fet en Nil durant la Mostra, que pròximament obrirem les inscripcions per a la nova edició del Campus de Dansa que tindrà lloc durant el 6 i el 17 de juliol amb un gran espectacle final per a tots vostès. Com sempre, serà tot una gran sorpresa!

Gaudeixin de les millors fotografies aquí