Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Molt bones festes!

Amb l’arribada de les vacances de nadal, arriba també el final del primer trimestre escolar d’aquest curs 2019-2020. És per tant moment per fer una valoració de com han anat aquests primers mesos.

Amb grans canvis a Garbí Obert, només podem estar agraïts a tots vostès, les famílies, per la confiança que ens dipositen. Un any més, hem superat els 500 alumnes inscrits i això demostra la gran tasca que fan tots els més de 45 professionals que treballen amb nosaltres. És per això que des d’aquestes línies volem felicitar-los i agrair-los a tots ells, la seva gran entrega i passió per allò que fan, sempre pensant en poder donar el millor als nostres alumnes, la nostra raó de ser.

Com no pot ser d’una altra manera, volem aprofitar també per desitjar-los unes molt bones vacances i una molt bona entrada d’aquest any 2020. Gaudeixin dels moments amb els seus fills i filles i carreguin les piles perquè el pròxim 8 de gener tornarem a obrir les portes de l’Escola per retrobar-nos amb els nostres alumnes i amb tots vostès per fer allò que més ens agrada, formar als homes i dones del demà.

Molt bon Nadal!

Rememorem el passat i planegem el futur mentre el present es converteix en passat i ens va deixant sense futur. Desperta… La vida és ara.”

Alejandro Sanz