Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Mainaders a la Classe Picarol

El primer dia ens van explicar que ens tocava ajudar als nens i nenes d’EI3, EI4 i EI5. Concretament, el Mario i jo vam poder estar fent de mainaders, cada dia a primera hora fins al 28 d’octubre a la classe Picarol.

El primer dia vam anar a presentar-nos a la classe i als mestres, que eren: la Sra. Marta i el Sr. Ramon. Els nens i nenes, al principi, van quedar sorpresos en veure’ns. Tanmateix, la resta de dies ja eren més propers a nosaltres. La rutina que seguíem quan baixàvem era la següent: fer una rotllana i cantar cançons com el “Bon dia”; passar llista, fer pipis i a vegades també fèiem moviment. Els matins que tenien psicomotricitat anàvem al camp d’esports i jugàvem amb les pilotes de bàsquet. L’última setmana d’octubre vam celebrar tots junts la Castanyada. Vam poder fer de castanyers i vendre’ls castanyes als nens i nenes. Va ser molt divertit! Per acomiadar-nos d’ells, l’últim dia, els vam fer un joc creat per nosaltres que va ser molt entretingut.

Per concloure, vull afegir que per a mi aquesta experiència ha sigut molt agradable, ja que a mi mai m’havien fet de mainaders quan era petita. Així doncs, m’ha agradat molt conèixer què era fer de mainaders i poder ajudar als més petits.

C.A. (10 anys)
Color Blau, Classe Mar i Cel

 

Més imatges