Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Llarga vida a la Música

La música està present de manera diària a les nostres vides. Per cada moment important, tenim associada una cançó i a l’Escola i a Garbí Obert ho tenim molt present. Des d’EI 3 amb la Sensibilització Musical fins a 6è d’Educació Primària amb el Llenguatge Musical oferim la possibilitat que els nostres alumnes tinguin un espai on, a través de la música, expressar les seves emocions i sentiments.

             

La Mercè, la professora ens comenta que està molt contenta amb el grup: “La música forma part de les nostres vides i és important que des de ben petits acostumem als infants a saber escoltar-la i a entendre-la. En definitiva a conviure amb la música.”

              

Des de Garbí Obert volem reivindicar la importància que tenen les arts per al desenvolupament dels i les nostres alumnes i agrair en aquest cas a la Mercè, però també a tots els professors i professores que treballen en aquesta branca per la importància que té la seva tasca per aconseguir el nostre objectiu com a escola: formar als homes i dones del demà.