Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Let’s G.O.!

Des de Garbí Obert apostem de manera ferma i decidia per l’escola d’idiomes. Seguint la línia i el projecte de llengües estrangeres de l’Escola, l’equip encapçalat per l’Alberto Gómez, tutor de 5è d’Educació Primària i professor d’anglès, i la Núria Palacios, Laura Puertas, Bet Soldevila i Joan Chirivella, totes elles i ell, professors d’anglès de l’Escola, treballen diàriament per oferir una activitat de qualitat que permeti a l’alumne ampliar i reforçar tot allò que es treballa durant l’horari lectiu.

Des dels més petits d’EI 3 fins als alumnes de Secundària hi ha diferents grups distribuïts en 3 dies a la setmana. Cada etapa té pautada la seva programació per tal d’adaptar-se a les necessitats de cada infant.

Les sessions estan organitzades de manera dinàmica i on l’alumne es converteix en el centre de l’aprenentatge per tal que ell mateix, a través de les eines que aporta el professor pugui adquirir i interioritzar els coneixements que es treballen.

A més a més, amb la situació pandèmica actual i aprofitant els bons dies que està fent últimament, moltes sessions o parts d’elles es duen a terme en espais a l’aire lliure.

Des d’aquestes línies volem aprofitar per agrair i reconèixer la gran tasca que tot l’equip d’idiomes desenvolupa diàriament amb els nostres alumnes i animar-los, si encara no estan inscrits, a aprendre amb nosaltres!