Escola Garbí Pere Verges Esplugues

L’Escola de Futbol es posa en marxa

El passat cap de setmana va tenir lloc a l’Escola i coincidint amb la fira de la promoció d’enguany “Oasis” la primera trobada de l’escola de futbol sala que enfrontava contra l’escola RM Santa Isabel de Barcelona.

No podíem tenir més ganes que arribés aquest dia per poder, per fi, jugar un partit i posar a prova tot l’après. Els alumnes d’EI5 i 1r i 2n d’EP eren els encarregats de representar a l’escola en aquesta trobada. Tots ho van fer d’allò més bé i els pares, mares i familiars que van assistir van poder gaudir d’una gran jornada d’esport, on van veure els seus petits formant part d’un equip i desenvolupant tots aquells valors que des de l’Escola i Garbí Obert volem fomentar i inculcar entre els nostres homes i dones del demà.

Des d’aquestes línies volem aprofitar per agrair i recalcar la feina que fan tots els entrenadors que formen part de Garbí Obert per la seva gran tasca i també, no cal dir-ho, als voluntaris, alumnes de batxillerat que ajuden i es formen com a futurs entrenadors i entrenadores donant més sentit si cap, al concepte de la Vida Social que desenvolupem a l’Escola com a part fonamental del nostre Projecte Pedagògic.

El trimestre vinent tindran lloc noves trobades per tal que els nostres jugadors i jugadores puguin tornar a jugar partits contra altres escoles. Els mantindrem informats.

Gaudeix de les millors fotografies aquí