Escola Garbí Pere Verges Esplugues

La Vida Social a l’Etapa 1

A l’Etapa 1, el Consell de govern format pels nens i nenes de tercer de Primària ja han fet vàries reunions i el seu funcionament cada cop té més automatismes.

Les reunions de càrrecs a Primària també es realitzen amb normalitat i són els consellers qui ajuden als nens i nenes de l’etapa a realitzar les seves tasques cada dia una mica millor

Els càrrecs ja es desenvolupen amb un ritme intens i, mentre els infants d’Infantil realitzen les tasques corresponents amb més autonomia, els més grans ja actuen amb més iniciativa i capacitat de gestió..

Finalment, volem destacar que ja s’han realitzat les primeres reunions de càrrecs a EI5. Els Cònsols, caps de taula, encarregats de tovallons i bibliotecaris s’han trobat amb la Coordinació i la Direcció i han preparat amb il·lusió què és el que volien explicar a les seves classes sobre els seus càrrecs. Alguns han pres nota a la llibreta, altres han fet dibuixos per recordar-ho…, i tots i totes amb un somriure han tornat amb els seus grups i mestres i han explicat tot allò que han treballat a la reunió.


La Vida Social a l’Etapa 1 Curs 21-22 de comunicaciogpv