Escola Garbí Pere Verges Esplugues

La primera Presentació de Càrrecs del curs

Dimecres dia 25 de setembre, els alumnes de 6è escollits per formar part del Consell de govern, van presentar-se davant dels seus companys de les classes Nausica, Nautilus i Calypso. Com a novetat, enguany, tots els nens i nenes han dit unes paraules argumentant per què volen formar part del consell. Tots els alumnes estaven molt nerviosos, però alhora emocionats, per dir allò que havien estat preparant. Un cop vam presentar el consell de govern, vam continuar amb la presentació dels càrrecs de les classes, que aquest curs s’organitzen per conselleries!! Les conselleries agrupen i organitzen els diferents càrrecs. Feta la cloenda de la presentació dels alumnes de 6è, de manera exemplar, van anar marxant cap a les seves classes, donant pas als alumnes de 4t i 5è de Primària. Tanmateix, els alumnes del consell van quedar-se per presentar-se davant les classes Tarongers, Del Xiprer, Llimoner, Mireia, Mar i Cel i Les Hores. Un cop hem conegut el Consell, els primers alumnes en presentar els càrrecs de la seva classe van ser els nois i noies de 5è. Tots ells estaven molt il·lusionats en ser anomenats i van demostrar que coneixien perfectament el protocol de l’acte. Els alumnes de 4t van ser els últims en fer la presentació. Estaven desitjant sortir i somriure davant de la resta d’alumnes! Tots van demostrar saber estar en un dels actes més solemnes de l’escola i els volem felicitar per la seva actitud. Els desitgem molt bona actuació durant el desenvolupament de les seves funcions.

El passat dijous, 26 de setembre, les classes Tramuntana, Mestral i Ponent ens van presentar els seus nous càrrecs i els nous Caps i Sotscaps de color. A més a més, com a gran novetat, són ells qui formen el Consell de Govern de l’Etapa 1, aquesta vegada serà el color Blau. Estan molt il·lusionats amb aquest nou repte que se’ls presenta. Segur que sabran ajudar als seus companys i se’n sortiran molt bé!!

El 27 de setembre, va ser el torn dels alumnes de 1r i 2n de Primària. També un dia molt especial per tots ells. Era el moment de conèixer els companys que formen el Consell de Govern, companys que seran model a seguir i dels que rebran l’ajuda que calgui per realitzar bé tots els càrrecs. Pels alumnes de 1r, ha estat la primera Presentació de Càrrecs! Un dia molt important en que els seus companys d’Etapa els donen la benvinguda a Primària i els animen a realitzant els seus càrrecs amb il·lusió i responsabilitat. Els alumnes de 2n, han tingut un paper molt rellevant. Les tutores han començat presentant primer els seus càrrecs per poder ser exemple a seguir pels nens i nenes de 1r. Tots ells han fet que l’acte hagi anat molt bé i han seguit el protocol establert. Els felicitem i els desitgem sort en la seva primera actuació!


Primera Presentació de Càrrecs EP1 a EP6 de comunicaciogpv