Escola Garbí Pere Verges Esplugues

La cursa de la Mar Bella

Crònica: La cursa de la Mar Bella

El diumenge 17 de novembre de 2019 els que fem atletisme a l’Escola Garbí vàrem anar a una cursa al poliesportiu de la Mar Bella.

Vam arribar a les 10.30 i vam començar a entrenar pels voltants de la pista d’atletisme. Quan ens va tocar córrer jo estava molt nerviós i l’Alex Peydro i el Pol Curià també però igualment sabíem que ho faríem molt bé. Vam començar a córrer, jo vaig començar el segon i anava agafant a poc a poc la primera posició. Quan estàvem a la meitat de la cursa ja anava primer i vaig anar aguantant la posició encara que tenia el segon a prop, però al final li vaig treure deu metres i vaig guanyar!!!

Una mitja hora després em van cridar per anar al podi, primer van anar les noies del 2008, i després nosaltres. Jo pujava el primer. Vaig pujar i em va saludar la mascota de la cursa que era una pera i em van donar el diploma, la medalla i una capsa amb 6 peres súper grans.

Em va agradar molt quedar en primera posició tot i que l’any passat també vaig aconseguir-ho em va agradar molt i vaig estar molt satisfet.

Li vull dedicar la victòria al meu company d’atletisme Àlex Peydro i la meva professora d’atletisme Paula perquè tots els títols que he aconseguit són també gràcies a ella perquè ella m’ho ha ensenyat tot.

Va ser una jornada fantàstica i ja espero que arribi la següent!