Escola Garbí Pere Verges Esplugues

El Pessebre de l’escola i la seva inauguració

Aquest any la proposta del Pessebre ha estat relacionada amb el projecte de la Llum i el So que han realitzat els alumnes de sisè, on la llum ha estat l’element protagonista il·luminant les escenes més representatives del Pessebre.

Tot fent siluetes de paper dels diferents personatges i projectant les seves ombres sobre un fons blanc, les classes Nausica, Nautilus i Calypso han creat un Pessebre ben diferent i creatiu que vestirà aquests dies el menjador de l’escola!

El divendres 11 de desembre els alumnes d’EP van baixar, per classes, al menjador, per donar pas a la inauguració del pessebre. Per fer-ho, van situar-se davant el pessebre i, els alumnes que recitaven, mirant als seus companys, van començar a recitar el poema que havien preparat.

Cada curs va preparar un poema diferent relacionat amb l’amistat, el projecte que estaven treballant, el Nadal. El més important va ser que tots/es van fer un gran esforç per recitar-lo i fer-ho amb la mateixa il·lusió que cada any.

Un cop acabada la recitació del poema, tots els nens i nenes van dedicar uns minuts a mirar amb detall el pessebre que van preparar els alumnes de 6è amb molt d’esforç i demanar un desig. En aquesta UT2 els alumnes de 6è han treballat la llum i el so i és per això que han dissenyat el pessebre amb paper negre, aconseguint dibuixar les siluetes de totes les figures del pessebre i per tal de poder-lo projectar jugant amb les llums, sobre un llençol blanc.

Tot i haver estat un acte ben diferent al qual estem acostumats a viure, tots junts al menjador, ha estat tan màgic com sempre.

D’aquesta experiència hem après que la màgia del Nadal depèn de les ganes i intenció que li posi cadascú i això és el que hem aconseguit amb aquesta inauguració, crear màgia al voltant de la nostra Escola.

Desitgem que tots els desitjos es facin realitat!


Inauguració Pessebre i Encesa de llums 2020 de comunicaciogpv