Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Iniciem “Cantània”!

Com sabem, Cantània és un dels projectes musicals més especials que l’Auditori ofereix a les escoles. Cada curs, diferents compositors i autors, composen una cantata per a ser interpretada per a més de 800 alumnes de diferents escoles de Catalunya, dividits en 4 cors musicals.

Els temes de la cantata canvien cada curs, i sempre estan relacionats amb la realitat més propera als alumnes d’aquesta edat. És un projecte que es treballa durant molts mesos a les aules de música, i que després s’interpreta davant del públic més especial a la Sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona.

Aquest curs, i davant de la impossibilitat de realitzar-la el curs passat, l’Auditori s’ha esforçat al màxim per a poder oferir una experiència tan màgica com sempre i amb les mesures de seguretat que s’escauen. Amb els protocols revisats i actualitzats, Cantània se segueix presentant com la gran experiència musical pels nostres alumnes!

A través d’aquest projecte tan especial i màgic pels nostres alumnes, ensenyem, transmetem i aprenem valors tan importants com la constància, l’esforç i la implicació.

La música no s’atura!