Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Homes i Dones del demà

El passat dimecres dia 22 de gener, els alumnes de segon de batxillerat van tenir una xerrada sobre política i van conèixer els mètodes que fan servir diversos partits polítics per arribar a un major públic. L’objectiu de la xerrada era potenciar en els alumnes l’esperit crític i la maduresa a l’hora d’anar a votar.

A causa de les circumstàncies en les quals ens trobem avui dia, aquest esdeveniment es va haver de fer a través de videotrucada. El Sr.Toni Aira va explicar als alumnes tots els recursos que empren els partits polítics a l’hora de dissenyar la seva publicitat amb l’objectiu de tenir més audiència, com també un impacte major en els ciutadans. A més, també va comentar el doble sentit que els partits polítics intenten donar-li als seus eslògans.

Va ser una jornada molt interessant a partir de la qual es va fomentar el coneixement i l’ esperit crític, aspectes claus que donen resposta al cicle de conferències dels Homes i Dones del demà que té com a objectiu formar ciutadans crítics i responsables.