Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Finalistes d’un repte empresarial!

El dissabte 15 de maig van quedar com a finalistes les alumnes de 2n de Batxillerat, la Nùria A. i la Laura G., del repte empresarial organitzat en format Hackaton per EAE Business School & Nestlé, en el que per equips de 4 quatre i acompanyats per la seva professora d’Empresa, la Sra. Sandra Toribio, van resoldre un desafiament de negoci que Nestlé va definir amb l’objectiu de dissenyar la seva estratègia per atraure al talent jove com elles.

L’objectiu era que, mentre es divertien i aprenien a través d’una dinàmica amb una estructura i desenvolupament completament innovadors, les alumnes mostraven el seu talent com a futures líders. Així mateix, el seu aprenentatge va ser enriquidor, pràctic i tangible, ja que amb l’ acompanyament de professionals van ser capaces de pensar idees trencadores, crear i dissenyar noves propostes i presentar davant d’un públic les solucions a les que van arribar.

La seva participació ha aportat una perspectiva fresca i de valor real i les ha permès ampliar i enfortir els seus coneixements, habilitats i competències.