Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Final Nacional de Cros

El passat cap de setmana va tenir lloc al municipi de l’Alt Penedès anomenat Olèrdola la Final Nacional de Cros. Amb més de 15 atletes classificats, ben puntuals a quarts de deu del matí ja estàvem preparats per gaudir d’una jornada fantàstica i que a sobre, en la qual ens va acompanyar un magnífic dia solejat.

Des del passat mes de novembre, els nostres atletes participen en cada cros i s’esforcen al màxim per tal d’aconseguir classificar-se per a aquesta Final Nacional. Més enllà dels resultats, però, és un goig veure’ls a tots en cada entrenament i cada cursa gaudir d’allò que estan fent i també veure l’evolució que, dia a dia, acumulen gràcies a l’esforç, dedicació i ganes que posen.

En acabar la jornada, la Paula, l’entrenadora estava molt contenta amb tots els atletes: “Només vull felicitar tots els meus atletes i a tots els participants en general per practicar aquest esport i fer-lo créixer cada dia. És preciós veure aquesta quantitat de nens i nenes i també veure a les famílies i públic gaudir plegats d’aquest gran esport.”

Des de Garbí Obert també volem felicitar a tots els atletes per fer-nos gaudir d’aquest esport. Enhorabona!

Gaudeix de les millors fotografies aquí