Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Final d’un Casal d’Estiu inoblidable

Finalment arribem al final d’aquest curs 20-21. Un curs ple d’incerteses, neguits i constants adaptacions al que ens requeria la situació. No obstant, l’hem pogut completar amb èxit i això ens fa immensament feliços.

Volem aprofitar aquest correu de comiat per agrair a tots els professors i professores que han treballat amb nosaltres per la seva gran dedicació i estima a allò que han fet dia a dia, la seva bona feina es veu reflectida amb les cares dels seus fills i filles i aquest fet és la nostra major satisfacció.

En segon lloc també els volem agrair a tots els alumnes de batxillerat en pràctiques que ens han ajudat i s’han format com a futurs monitors durant el curs i també durant el Casal. Amb accions com aquesta, el nostre Projecte Educatiu i la Vida Social, adquireixen la seva màxima expressió.

També a vostès, les famílies, per la seva confiança dipositada en un curs complicat. Esperem haver complert amb les seves expectatives en la difícil però gratificant tasca d’educar als seus fills i filles.

Per últim, però no menys important, volem agrair d’una manera molt afectuosa als nostres alumnes, la nostra raó de ser, als homes i dones del demà. Per permetre’ns gaudir de la nostra professió i compartir amb ells aquest trajecte que és la vida que no només tracta de posar un peu davant de l’altre per avançar, sinó que la petjada que deixes sigui bonica i valgui la pena.

Volem aprofitar també l’avinentesa per presentar-los l’oferta d’activitats de Garbí Obert per al pròxim curs 21-22. Des d’avui mateix tenen tota la informació a la pàgina web i les inscripcions obertes a través del formulari que trobaran.

Gaudeixin d’unes molt bones i merescudes vacances en companyia dels seus fills i filles i esperem, impacients, retrobar-nos amb tots ells i amb vostès el pròxim mes de setembre amb el Casal i l’inici del nou curs.

Coordialment,

Equip Garbí Obert Esplugues