Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Final Concurs Lectura en Veu Alta

Avui dijous 24 de febrer hem celebrat la Final del Concurs de Lectura en Veu Alta i hem tingut la sort de poder fer un acte amb públic, hem aplegat al menjador de l’escola els caps i sots caps de color de cada classe que han representat als seus companys i han acompanyat i donat suport a tots els lectors i lectores que participaven a la final.

Ha sigut un acte molt bonic, els alumnes han llegit molt bé i així els hi han transmès els seus companys amb una actitud d’escolta i respecte durant tot l’acte. Agraïm el saber fer i estar dels alumnes, lectors i públic, amb l’acompanyament dels seus mestres. Creiem que un acte així engloba molts aprenentatges de vida, ja que any rere any veiem com els nostres alumnes s’expressen, comuniquen, llegeixen molt millor i saben de quina manera han de comportar-se en un acte com aquest.

Un acte en el que hem pogut veure com els més petits s’esforcen per seguir practicant, aprenent i gaudint de la lectura i alhora, els més grans, són un model per a ells i elles i segueixen afiançant les seves habilitats lectores i la seva capacitat de llegir en públic.

Volem donar l’enhorabona a tots els lectors, als que han participat en totes les fases del concurs, amb la seva alegria, entusiasme, nervis…ens han contagiat de la il·lusió que desprenen quan poden gaudir d’aquestes experiències.

I com no, moltes gràcies a tots els mestres i professors pel seu acompanyament diari i la seva estima cap els alumnes.

Moltes gràcies!


Final Concurs Lectura en Veu Alta Curs 2122 de comunicaciogpv