Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Estades al Mas de Fortet

Vam anar les tres classes per separat. Primer la classe Tarongers, després Del Xiprer i, tot seguit, Llimoner.

Les nostres mestres tenien previstes vàries activitats per a tots nosaltres. Però el més emocionant va ser un joc relacionat amb diners falsos que havíem de fer per Colors i també el joc de la pinça.

A l’arribar al Mas de Fortet vam tenir una estona per jugar i també per instal·lar-nos a les habitacions. Quants records! Per la tarda vam anar d’excursió al poble de Capafonts on vam berenar. També vam veure força granotes i gripaus en aigües estancades que hi havia durant el recorregut. Al vespre vam fer un joc de nit molt divertit i vam anar a dormir perquè estàvem esgotats.

L’endemà pel matí vam fer una excursió fins al riu Brugent on hi havia els gorgs de les Tosques. Quin racó tan bonic!

Al tornar al Mas vam dinar i seguidament vam fer un concurs de cabanes. Tenim la gran sort de tenir moltíssims pals pels voltants i així vam fer construccions molt ben fetes. A mitja tarda ens vam dutxar i abans d’anar a dormir, vam fer l’esperat Got Talent i la disco!!!

L’endemà ja tocava recollir i tornar cap a Esplugues. Aquestes estades ens han agradat molt perquè ens ho hem passat molt i molt bé, i perquè trobàvem a faltar Capafonts.