Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Estades a Capafonts

Per a fer-ho, els professors van preparar-nos diverses activitats i dinàmiques.

Per començar, vam refer els grups dels colors de classe, ja que estàvem molt desequilibrats després de les noves tutories. 

El primer joc consistia en ordenar-nos sense parlar entre nosaltres. El professor ens deia un tema concret com: la data de naixement, l’alçada, quantitat de retards… i ens havíem d’ordenar de més a menys i fer-ho el més ràpid possible. En el segon joc vam poder participar els tres colors alhora. Formant un triangle vam situar-nos de manera que cada costat érem un color. Un membre de cada grup anava cap als altres colors i havia de repetir una frase que els professor decidia. Per complicar-ho  una mica la resta de persones havien d’impedir que el missatge s’escoltés i arribés al seu propi color, per exemple cridant. Finalment, si el missatge arribava,  tots els membres del color el repetien a la vegada i guanyaven el joc. 

Més tard, a la tarda, ens vam tornar a ajuntar per grups per fer una dinàmica, amb la finalitat de fer una cartolina amb aspectes que teníem en comú amb els companys de color. La veritat és que va ser una activitat molt divertida, tot i que al principi va ser complicat, al final vam trobar moltes coses en comú tot i les diferències del grup.


B.V.

Classe Cooper

 

Més imatges