Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Esport d’Alt Rendiment a l’Escola

L’esquí en l’àmbit d’alta competició és un esport molt sacrificat el qual requereix una gran força de voluntat, esforç, constància i perseverança dia rere dia per poder aconseguir els objectius més ambiciosos. En Max Jorge, alumne de la classe Nautilus de 6è d’Educació Primària n’és un exemple i és que competeix amb el Club Esquí de Llívia per aconseguir aquest any guanyar el Campionat d’Espanya en la categoria U-12 de les modalitats Slalom i Gegant tal com ho va fer el seu germà Àlex dos anys enrere.

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a les pistes de l’estació d’esquí de Baqueira-Beret el XXIII Trofeu Amics de Montgarrí en el qual en Max va aconseguir la primera posició en la classificació general amb un temps total d’1 minut, 47 segons i 31 centèsimes després de quedar primer a la màniga de gegant amb un temps de 42 segons i 68 centèsimes i quart a la màniga d’slalom amb un temps d’1 minut, 4 segons i 63 centèsimes. Aquesta bona actuació li permet escalar en el rànquing general per apropar-se cada vegada més al seu objectiu.

En Max, és l’exemple d’esportista que formem a Garbí Obert, on participa amb l’equip Aleví de Futbol Sala i on ja acumula dues lligues del Consell Escolar de l’Esport de Barcelona. Treballador, constant, inclusiu amb els companys i companyes, generós i un gran etcètera. És per aquest motiu que des de Garbí Obert volem felicitar-lo per la seva gran trajectòria en el món de l’esquí però sobretot pels valors que transmet i per representar a l’Escola, allà on va, de la millor manera possible.

Felicitats campió!