Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Eleccions dels Caps i SotsCaps Generals de Color

Dijous dia 21 d’octubre vam dur a terme les votacions dels Caps i SotsCaps Generals de Color d’ESO3 i EP6. Aquest any ha sigut el primer en el qual els alumnes d’EP6 exerciran el seu càrrec conjuntament amb els alumnes d’ESO3 com a SotsCaps Generals de Color. Serà una gran oportunitat per poder fer arribar les necessitats dels més petits i apropar les realitats de tot l’alumnat als alumnes d’ESO3.

A l’hora de votar, vam organitzar 3 taules per colors al menjador i vam establir 3 torns. El primer, de 9h a 9:30h va estar presidit pels caps de Color Blau i van votar les classes d’EP1 a EP3. Seguidament, de 9:30h a 10h les meses van estar presidides pels alumnes del color Blanc i les classes que van votar van ser les d’EP4 fins a EP6. Finalment, a l’últim torn van presidir les meses els Caps de Color Verd i els alumnes d’ESO1 a ESO3 van venir a votar.

Un cop acabades les votacions vam procedir a fer l’escrutini d’11h a 12h. En aquest cas vam fer-ho a l’Àgora a porta tancada i el públic convidat van ser els candidats i candidates que van presentar la seva candidatura. A més, vam comptar amb el suport dels cònsols de les classes d’EP6 i ESO3 per fer el recompte de vots. Per fer-ho, la Sra. Mercè Olivé va donar la benvinguda a tots els participants vam establir que dos cònsols (un d’EP6 i un d’ESO3) llegissin en veu alta els vots que anaven obrint d’un Color. Mentre, el Sr. Àlex López-Durán i la Sra. Anna Carranza anaven apuntant els resultats en un document Excel per poder registrar el recompte de vots.

Per últim, vam proclamar els Caps i SotsCaps Generals de Color que van sortir escollits als 4 torns de menjador, per tal que la resta d’alumnat els pogués reconèixer en persona.

Cap i SotsCap del Color Blau: Juni B. i Èrik V.

Cap i SotsCap del Color Blanc: Elsa Ch. i Lucía G.

Cap i SotsCap del Color Verd: Abril S. i Rafel B.

Va ser un dia molt especial on vam poder notar el caliu i la màgia de les eleccions!


Eleccions Caps i Sots Caps Generals de Color EP6 ESO3 – Curs 2122 de comunicaciogpv