Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 5

Grups EI3 a EI5

Arriba l’última setmana d’un Casal increïble. Durant aquests dies el Tim i el Tom ens han proposat d’ajudar-los a organitzar la Festa Major de l’Escola fent un taller de capgrossos. Tanmateix, el dijous vam poder gaudir d’un grup d’animació infantil i d’un canó d’escuma que ens va ajudar a combatre la calor. Bon estiu!

Mira les fotografies aquí

Grups EP1 a EP4

El Merlí i el Mussol aquesta setmana estan més que contents d’haver-nos conegut i haver rigut tant durant el Casal. És per aquest motiu, que ens han convidat a la Festa Major de l’Escola. D’altra banda, el dimecres vam tenir el privilegi de poder anar al Parc d’atraccions del Tibidabo gaudint així d’una jornada màgica. No és tot, ja que el dijous vam tenir la gran sort de poder presenciar un grup d’animació infantil d’allò més divertit i jugar amb un canó d’escuma que ens va deixar ben molls. Bon estiu!

Mira les fotografies aquí

Casal de Grans

Setmana màgica amb els més grans de la casa on han organitzat de manera autònoma i amb moltes ganes la Festa Major de l’Escola. Han fet activitats, dinàmiques i tallers per a fer d’aquest últim dia una jornada inoblidable per a tothom. Al mateix temps hem tingut la gran sort de disfrutar d’un dia sencer al Parc d’atraccions de PortAventura. Bon estiu!

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

Sense adonar-nos-en, hem arribat al final d’un altre estiu amb Garbí Obert. Aquesta ha estat una setmana molt intensa en la qual no hem parat de fer activitats, festes de cloenda i per descomptat molt de futbol. A més a més, també hem anat a la piscina i hem fet jocs d’aigua per combatre la calor. Els més petits, vam anar d’excursió al Tibidabo i va ser una experiència molt divertida, per alguns era la primera vegada. Els més grans, vam anar a Port Aventura el dijous, una de les sortides més esperades de tot l’estiu. Vam aprofitar molt bé el dia i vam pujar gairebé a totes les atraccions, quin dia més divertit! Ja només ens resta acomiadar-nos fins a l’estiu vinent.

Mira les fotografies aquí

Campus de Dansa

Senyors passatgers, última parada! El món misteriós dels Adams… Finalment, hem arribat a la darrera setmana d’aquest campus de dansa que ens ha portat de viatge per diferents estils, músiques i llocs plens d’aventures. Durant aquesta setmana hem estat creant una coreografia misteriosa i una escenografia d’allò més terrorífica. Des de tot l’equip del campus de dansa els volem agrair la confiança que han tingut en nosaltres i esperem veure’ns l’any que ve per continuar ballant, creant i gaudint de les noves aventures que viurem l’any que ve. Molt bon estiu a tots i totes!

Mira les fotografies aquí

Mira l’audiovisual de la setmana aquí