Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 5

Infantil

En aquesta recta final hem estat fent moltes coses. Les Pirates ens han portat un munt de sorpreses! Dimarts vam fer la festa de l’escuma i al llarg de la setmana, hem estat preparant uns complements i un ball per la festa final. Les nostres estimades Pink i Black emprenen un nou viatge, fins aviat amigues!

Els volem agrair l’acompanyament i confiança dipositada durant aquest casal d’estiu. Els nens i nenes d’educació infantil hem viscut un estiu molt màgic acompanyat d’experiències meravelloses!

Molt Bon estiu!

Mira totes les fotografies aquí

Grup 1r i 2n EP

Cinquena i última setmana… quina tristor, s’acaba el Casal! Ens acomiadem del Casal amb una última setmana plena de festa i diversió. Hem jugat a totes aquelles coses que ens han agradat més, hem jugat més que mai amb l’aigua i, sobretot, hem gaudit els uns dels altres. Hem acabat la setmana de la millor manera amb la festa de l’Escuma i, a més, hem tingut la sort d’anar al Tibidabo. Els nens i nenes s’ho han passat d’allò més bé a les atraccions del Parc i, també, hem gaudit de les vistes de tota Barcelona!

Per acabar, agrair a tots i totes la confiança durant tots aquest dies i, assegurar-los que nosaltres ens ho hem passat d’allò més bé durant tot el Casal amb els vostres fills i filles.

Ens veiem a la tornada i que tinguin molt bon estiu!

Mira totes les fotografies aquí

Grups 3r EP a ESO

Cinquena i última setmana… quina tristor, s’acaba el Casal! Ens acomiadem del Casal amb una última setmana plena de festa i diversió. Els nens i nenes més grans del Casal han gaudit al màxim la última setmana! Han exprimit al màxim les últimes hores del Casal amb tallers de fonts de colors, guerres d’aigua, jocs, balls, dinàmiques de grup. El dimarts, vàrem gaudir de la festa de l’Escuma on, ens vam remullar per complet i vam ballar i jugar gairebé durant tot el matí. A més, per acabar el Casal, vam tenir l’oportunitat d’anar al Parc d’atraccions de PortAventura…quina adrenalina!

Per acabar, agrair a tots i totes la confiança durant tots aquest dies i, assegurar-los que nosaltres ens ho hem passat d’allò més bé durant tot el Casal amb els vostres fills i filles.

Ens veiem a la tornada i que tinguin molt bon estiu!

Mira totes les fotografies de 3r i 4t aquí

Mira totes les fotografies de 5è a ESO aquí

Grup Futbol

Aquesta última setmana ha estat molt intensa al campus de futbol. Hem fet un munt d’activitats i jocs als entrenaments i a les tardes hem fet una nova edició del torneig setmanal. Aquesta setmana han estat els Jocs Olímpics. A més a més, dimarts varem fer la gran festa de l’escuma al camp d’esports i dijous els alumnes de 1r i 2n d’EP van anar al Parc d’Atraccions del Tibidabo i els més grans al de Port Aventura. Allà ens ho vam passar d’allò més bé pujant a totes les seves muntanyes russes i atraccions.

Volem aprofitar el final d’aquest diari per felicitar a tots els participants per la seva bona actitud durant tot el Campus donar-los una afectuosa abraçada i dir-los que els esperarem el proper any.

Molt bones vacances!

Mira totes les fotografies aquí