Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 4

Metacognició Garbi Pere Verges

Exploradors i exploradores EI3-EI4

Ja hem arribat a la penúltima setmana de Casal. Aquesta setmana hem fet d’astrònoms ajudant als exploradors a trobar les estrelles i hem realitzat un mural molt bonic amb elles! Alhora hem anat de sortida al planetari i hem dinat al parc del Guinardó. També hem seguit fent piscina i jocs d’aigua per combatre la calor! 

Mira les fotografies aquí

Un món màgic EI5 a EP2

Aquesta setmana continuem amb experiències divertides amb el poder de la intel·ligència. Grans reptes plantejats pels nostre amic Merí i el seu acompanyant el Mussol! Els tallers d’aquesta setmana ens han portat a crear una vareta màgica! A més els nens i nenes de EP1 I EP2 hem anat de sortida a al parc aquàtic d’Aqualeón i hem rigut molt tirant-nos pels tobogans! Alhora EI5 hem gaudit de la sortida al planetari i hem observat un munt d’estrelles! 

Mira les fotografies aquí

Casal de Grans EP3 a ESO

Ha sigut una setmana molt especial on l’experiència principal ha estat passar una nit fora de l’escola. Hem après a muntar les nostres tendes de campanya i a preparar-nos per passar-hi la nit. Durant el dia hem preparat una gimcana pel poble i també hem pogut gaudir de la piscina! Al arribar la nit, hem sopat i també hem aprofitat per a fer jocs amb llanternes, explicar llegendes i observar els estels. Conviure amb els amics i les amigues i dormir junts i juntes a l’escola ha sigut una aventura i una experiència molt positiva que ens ha ensenyat a ser més tolerants, respectuosos/es i junts hem enfortit vincles. A més al llarg d’aquests dies hem continuat fent tallers, jocs, piscina. 

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

Hem arribat al final d’aquesta quarta setmana de Campus Esportiu de Futbol. Ha estat una setmana molt intensa. Hem jugat a futbol, jocs d’aigua, activitats a la piscina i molt més. A més a més, els alumnes d’EP1 i EP2 vam anar d’excursió al parc aquàtic AquaLeón situat a Albinyana. Aquesta era una sortida que estrenàvem aquest any i ens ho vam passar d’allò més bé i la vàrem gaudir molt. Els més grans hem anat d’excursió al Parc Natural del Montseny, a Gualba, on hem gaudit d’una magnífica jornada en un entorn natural i també hem descobert el seu petit poble. La setmana vinent seguirem per tancar un campus esportiu rodó!

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Bàsquet

Ja hem finalitzat la quarta setmana de Campus Esportiu de Bàsquet i ha estat divertida, emocionant i un munt d’adjectius més, en definitiva, ens ho hem passat d’allò més bé. Hem jugat a bàsquet, hem fet jocs d’aigua i activitats a la piscina. A més a més, els alumnes d’EP1 i EP2 vam anar d’excursió al parc aquàtic AquaLeón situat a Albinyana. Aquesta era una sortida que estrenàvem aquest any i ens ho vam passar d’allò més bé i la vàrem gaudir molt. Els més grans hem anat d’excursió al Parc Natural del Montseny, a Gualba, on hem gaudit d’una magnífica jornada en un entorn natural i també hem descobert el seu petit poble. La setmana vinent seguirem per tancar un campus esportiu rodó!

Mira les fotografies aquí

Campus de Dansa

Houston, Houston… tenim un problema! No podem parar de ballar! Aquesta setmana, al casal de dansa, hem agafat el transbordador especial rumb a l’espai exterior. Entre tallers artístics, jocs, piscina i les sortides de la setmana, hem preparat una coreografia galàctica i una escenografia que no deixarà a ningú indiferent. Preparats per l’última aventura del casal de dansa 2023? Ens veiem la setmana que ve!

Mira les fotografies aquí

Mira l’audiovisual de la setmana aquí

Metacognició Garbi Pere Verges