Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 4

Infantil

Aquesta setmana el King i el Kong han vingut acompanyats del seu amic el mico. Però el mico s’ha fet mal a la pota i no pot pujar als arbres per agafar aliments, necessita ajuda! Així doncs durant aquests dies hem realitzat un circuit per trobar menjar pel nostre amic, també hem anat d’excursió al Bosc Vertical i hem posat a prova la nostra agilitat com els micos! Finament hem realitzat un taller de cuina on hem fet unes brotxetes de fruita i xocolata boníssimes, som uns grans cuiners! També hem seguit fent jocs d’aigua i ens hem banyat a la piscina per refrescar-nos. Això ja s’acaba i només ens queda l’última setmana de casal on farem una sortida al Parc de Francesc Macià i els nens i nenes d’EI5 al Tibidabo.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

1r i 2n EP

Hem completat ja quatre de les cinc setmanes de casal d’aquest estiu 2019. Una setmana més no hem parat de fer activitats, gin cames, jocs i un munt d’activitats a la piscina. A més a més, hem fet un nou taller sobre els nostres petits exploradors. Per no fallar al costum, dimarts vàrem anar a la platja de Gavà on vam gaudir d’un magnífic dia de platja i jocs a la sorra i dimecres vàrem anar al Bosc Vertical on ens vam poder llençar per totes les seves tirolines i vam poder experimentar la sensació de volar i viure als arbres.

Amb la pròxima setmana conclourem aquest casal que ha estat tot un èxit. Serà una setmana on no faltaran les mil i una activitats que els nostres monitors tenen preparades, els tallers, les excursions i molt més…

Gaudeix de les millors fotografies aquí

3r a 6è EP i ESO:

Aquesta era una setmana marcada en el calendari per a tots nosaltres i per a tots els alumnes més grans del casal. Sense comptar amb la infinitat d’activitats, jocs i tallers que hem realitzat, i també la sortida de dimarts a la platja, era la setmana de l’excursió i nit de bivac. Dijous al matí, ben puntuals, vàrem agafar l’autocar direcció a Dosrius on ens esperava el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Només arribar, vam deixar les motxilles i vam començar l’excursió a peu. A la tarda vam tornar a la zona d’acampada i vam preparar les tendes. Després vàrem sopar i vam fer jocs de nit. Finalment, divendres al matí vam recollir-ho tot i vam tornar cap a l’Escola. Ens ho vam passar d’allò més bé.

La setmana que ve tenim un munt de noves activitats i tallers preparats i també noves sortides. Dimarts anirem a la platja de Gavà i dijous al parc d’atraccions de Port Aventura.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

Futbol

Aquesta quarta setmana de campus esportiu de futbol ha estat destinada al regat, un aspecte molt important en el futbol. Hem fet un munt d’entrenaments i també hem fet una nova edició del torneig a les tardes. A més a més, cada grup ha fet les sortides pertinents de la seva edat: 1r i 2n varen anar al Bosc Vertical i els més grans vàrem fer l’excursió i nit al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

La setmana vinent la destinarem a la figura del porter, ja que creiem que sovint no es valora el necessàri i és fonamental. A més a més farem un nou torneig i també visitarem dos parcs d’atraccions. El Tibidabo els més petits i Port Aventura per als més grans.

Gaudeix de les millors fotografies aquí