Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 3

Exploradors i exploradores EI3-4

El temps passa rapidíssim i ja portem tres setmanes de casal d’estiu. Aquesta setmana ha aparegut un nou personatge, un lloro que no troba als seus amics. És per això que hem ajudat als exploradors i al llarg de la setmana hem estat fent diverses dinàmiques i activitats de caire salvatge! A més divendres hem anat a AIRA NATURA! Un parc d’aventura d’allò més divertit! Així mateix, com cada setmana ens hem remullat en els jocs d’aigua I ens hem banyat a les piscines! Ha sigut una setmana plena de grans moments, però la setmana que ve ens espera molta més diversió! 

Mira les fotografies aquí

Un món màgic EI5-EP2

La tercera setmana de casal segueix amb una nova aventura. El Mag Merlí ens ha ensenyat a fer una poció màgica!  A més dijous ha sigut un dia especialment màgic doncs durant al matí hem anat al parc de Can Vidalet i ens hem quedat a dormir a l’escola! Durant la tarda hem realitzat una gimcana ambientada amb el món de la màgia. Per acabar el dia ens hem banyat a la piscina, hem gaudit d’un sopar a l’estil americà i després plegats hem fet nit de cinema! Alhora, com cada setmana ens hem remullat fent jocs d’aigua i banyant-nos a la piscina. Ha sigut una setmana plena de grans moments, però la setmana que ve ens espera molta més diversió! 

Mira les fotografies aquí

Casal de Grans

Aquesta tercera setmana també ha estat plena de grans moments on la temàtica principal ha estat la Robòtica. Al llarg de la setmana hem realitzat uns tallers per tal de crear el nostre propi robot. També hem anat de sortida a Water World on hem gaudit molt tirant-nos pels infinits tobogans! A més per tal de combatre la calor, cada dia ens hem remullat fent jocs d’aigua i banyant-nos a la piscina de l’escola. Ara ja comença l’esprint finaL però ens queden encara aventures, moments i records per guardar a la motxilla. 

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

Sense adonar-nos-en, ja hem arribat a l’equador d’aquest campus de futbol. Ha estat una setmana molt divertida. Hem fet entrenaments, reptes, partits, jocs d’aigua i un munt d’activitats. A més a més, el dimarts ens van venir a visitar dos jugadors de la Kings League, el Roger Carbó i el Gilles Vidal. Vam poder xerrar una estona amb ells, fer-los preguntes sobre la seva experiència i fins i tot vam fer un partit amb ells. Va ser molt emocionant i divertit. El dimecres, els més grans vam anar al parc aquàtic de WaterWorld i el dijous va arribar la nit més especial del casal per als alumnes d’EP1 i EP2, la nit a l’escola. Vam fer una gimcana màgica, vam sopar al menjador i vam veure una pel·lícula abans d’anar a dormir. Quina experiència!

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Bàsquet

Ja hem arribat a la meitat del campus de bàsquet. Ha estat una setmana molt intensa, hem jugat molt a bàsquet, però també hem fet molts jocs d’aigua perquè feia molta calor… Hem fet tornejos, reptes i activitats i ens ho hem passat d’allò més ve. El dimecres, els més grans vam anar al parc aquàtic de WaterWorld i el dijous va arribar la nit més especial del casal per als alumnes d’EP1 i EP2, la nit a l’escola. Vam fer una gimcana màgica, vam sopar al menjador i vam veure una pel·lícula abans d’anar a dormir. Quina experiència!

Mira les fotografies aquí

Campus de Dansa

Welcome to the Garbí Beach! Aquesta setmana hem aterrat a les costes paradisíaques de Hawaii. Entre onada i onada hem anat creant una superplatja on hem pogut fer una coreografia ben “surfera“. A més a més, amb el banyador posat i les taules de surf, hem fet tallers artístics, jocs, molta piscina i dues excursions: Al parc aquàtic de Waterworld i la nit a l’escola, on hem viscut aventures ben màgiques! Ja poden tornar a embarcar cap a una nova destinació! Bon viatge!

Mira les fotografies aquí

Mira l’audiovisual de la setmana aquí