Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 3

Infantil:

Dilluns vam rebre una visita molt especial a l’escola, un tigre amic del King i el Kong estava molt trist, ja que havia perdut les seves ratlles jugant al fang. Al llarg d’aquesta setmana hem realitzat un taller de fang, hem anat d’excursió al Green Indoor Park on hem gaudit molt de les activitats i també hem fet un joc de pistes per trobar les ratlles del tigre! Ara ja està molt content i pot tornar tranquil a la selva! També hem fet jocs d’aigua i ens hem banyat a la piscina. La tercera setmana de casal ha finalitzat i estem molt intrigats per saber que passarà la següent. Sabem que anirem d’excursió al Bosc Vertical però… Qui ens visitarà aquesta vegada? Quantes sorpreses!

Gaudeix de les millors fotografies aquí

1r i 2n EP:

Amb aquesta, hem superat ja l’equador d’aquest casal d’estiu 2019. I com no podria ser d’una altra manera, ho hem fet gaudint d’allò més bé amb totes les mil i unes activitats que tots els monitors i monitores tenien preparades per als nostres alumnes. Hem jugat al camp d’esports, hem fet guerres d’aigua, gimcanes i un munt d’altres jocs. A més a més, també hem fet un nou taller sobre els nostres exploradors, aquesta setmana hem construït la brúixola perquè pugui trobar el tresor amagat. A més a més, dimarts vàrem anar a la platja i dijous al parc aquàtic de Marineland.

La setmana que ve seguirem amb les mateixes ganes i il·lusió per fer un munt de noves activitats, sortides, gimcanes i tallers. A més de tornar a visitar la platja de Gavà i anar al Bosc Vertical.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

3r, 4t, 5è i 6è EP i ESO:

Després de dues setmanes molt intenses de casal, ja hem passat la meitat del casal i des de Garbí Obert només volem que encetar la següent per retrobar-nos amb els nostres alumnes. Aquesta ha estat una setmana molt intensa, ja que no hem parat de fer activitats, tallers, jocs d’aigua i piscina. A més a més d’un nou taller, i la tradicional visita a la platja de Gavà dels dimarts. També vàrem anar d’excursió al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar on vam gaudir molt amb tots els seus tobogans i piscines.

La setmana vinent arriba possiblement la més esperada de tot el casal per aquest grup, deixant a part tots els jocs, tallers i gimcanes, és la setmana en què marxem d’excursió a la muntanya per fer una nit de bivac.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

Futbol:

Aquesta tercera setmana de campus esportiu, ha estat dedicada al Xut. Amb aquest motiu, hem realitzat entrenaments destinats a millorar i perfeccionar aquest aspecte tan important del futbol. A més a més, hem fet noves edicions del torneig, en aquest cas Copa Amèrica per als participants de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària i Copa Àfrica per als de cicle superior i secundària. També ens va visitar el campus esportiu de l’Escola Jesús i Maria de Sant Gervasi amb qui vam passar una gran jornada de dimecres compartint esport. I per rematar la setmana, dijous vam visitar el parc aquàtic Marineland els més petits i Waterworld els més grans.

La setmana vinent nou concepte, nous tornejos i noves sortides. Sempre gaudint de l’esport i educant als nostres alumnes amb els valors que aquest ens dóna. A més a més, també és una de les setmanes més esperades del casal, ja que farem l’excursió a la muntanya i nit de bivac.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

Bàsquet:

Aquesta ha estat l’última setmana del Campus Esportiu de Bàsquet d’aquest estiu 2019. Ha estat tot un èxit un any més i des de Garbí Obert volem felicitar a tots els participants i al seu entrenador. Esperem ja impacients al proper estiu per estrenar de nou una nova edició d’aquest Campus.

Dansa:

Després de dues llargues setmanes d’assajos, preparatius, corredisses pels passadissos, nervis, però sobretot un munt de ganes, il·lusió i somriures ha arribat el gran dia, el de l’estrena. A continuació els adjuntem un recull de les millor fotografies i també el vídeo complet de l’espectacle.

Només ens queda, per part de Garbí Obert, felicitar i agrair un any més a totes les participants per compartir un any més aquest campus esportiu amb nosaltres i també als seus professors, la Júlia, la Cristina i en Nil. Ja esperem ansiosos al proper estiu.

Gaudeix de les millors fotografies aquí