Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 2

Grups EI3-4

Després d’uns dies plens de diversió i activitats, la segona setmana de Casal segueix amb una nova aventura. En Tito, un pallasso molt divertit, ha aparegut al nostre casal sense nas! Durant la setmana, l’hem ajudat a trobar-lo i hem fet diferents activitats que ens han fet endinsat en el món del circ! A més, hem anat de sortida al “Circ petit” de Canet de Mar, allà ens han preparat uns tallers i hem pogut gaudir d’un espectacle! 

A la vegada, hem seguit gaudint de les piscines i els jocs d’aigua.  Esperem amb il·lusió la tercera setmana del casal, amb més activitats i aventures per gaudir junts! 

Mira les fotografies

Grups EI5, EP1 i EP2

Aquesta segona setmana del casal ha estat plena de reptes i diversió. Hem ajudat al nostre amic, el robot Roby, a trobar la clau del món lila, el món de la confiança. Cada matí, els infants han participat en diferents tallers creatius, manualitats i activitats lúdiques que han fomentat la seva imaginació i creativitat. També hem anat de sortida al Flash Sant Cugat on hem demostrat les nostres habilitats! Finalment ens hem seguit  refrescat tot jugant amb materials d’aigua i activitats aquàtiques que han garantit rialles i diversió per a tothom. 

Mira les fotografies 

Mira les fotografies del Flashh Sant Cugat

EP3 – ESO

La segona setmana de Casal dels més grans comença carregada de moments on el teatre i l’espectacle són els protagonistes. Durant aquests dies hem estat buscant els nostres talents i ho hem posat en pràctica aquest divendres realitzant el concurs “Got Talent Garbí”. Això ens ha ajudat a promoure la cooperació i l’esperit d’equip entre tots els participants. També hem gaudit de la platja a la base Nàutica de Pineda de mar realitzant diverses activitats aquàtiques! 

Mira les fotografies

Mira les fotografies de Pineda de Mar

Campus Esportiu de Futbol i Bàsquet:

Sense adonar-nos-en, ja hem finalitzat la segona setmana dels campus esportius. Ens ho hem passat tant i tan bé i hem fet tantes activitats que ha passat en un tancar i obrir d’ulls. Hem fet tots els reptes que ens han proposat els entrenadors i les entrenadores, hem fet competicions, jocs d’aigua i també hem anat a la piscina. A més a més, els alumnes més petits d’EI5, EP1 i EP2, van anar d’excursió a Flashh Sant Cugat, un complex d’oci destinat a l’escalada i activitats d’habilitats i equilibris on s’ho van passar d’allò més bé. Els més grans, des d’EP3 a ESO, vam anar a la Base Nàutica de Pineda de Mar, una sortida que tots els alumnes esperen amb molta il·lusió, ja que s’ho passen d’allò més bé amb les activitats que ens preparen i que a continuació podran veure a les fotografies.

La setmana vinent tornarem amb més ganes que mai. Nous reptes, noves activitats i noves aventures ens esperen. També anirem al parc aquàtic WaterWorld i farem la nit més esperada per als alumnes d’EI5, EP1 i EP2, la Nit a l’Escola. Els tenim preparada una experiència inoblidable!

Mira les fotografies d’EP1-2

Mira les fotografies d’EP3-4

Mira les fotografies d’EP5-ESO

Mira les fotografies de bàsquet

Mira les fotografies del Flashh Sant Cugat

Mira les fotografies de Pineda de Mar

Campus de Dansa:

Després del gran resultat de la setmana passada amb el musical de Rio, aquesta setmana, totes les nostres alumnes han treballat amb més ganes que mai per sorprendre’ls amb un musical únic i inspirat en la película Flashdance . Esperem que el resultat els agradi tant com a nosaltres! A més a més, els alumnes més petits d’EI5, EP1 i EP2, van anar d’excursió a Flashh Sant Cugat, un complex d’oci destinat a l’escalada i activitats d’habilitats i equilibris on s’ho van passar d’allò més bé. Els més grans, des d’EP3 a ESO, vam anar a la Base Nàutica de Pineda de Mar, una sortida que tots els alumnes esperen amb molta il·lusió, ja que s’ho passen d’allò més bé amb les activitats que ens preparen i que a continuació podran veure a les fotografies.

La setmana vinent tornarem a preparar un nou musical, el millor que haurem fet fins aleshores! També anirem al parc aquàtic WaterWorld i farem la nit més esperada per als alumnes d’EI5, EP1 i EP2, la Nit a l’Escola. Els tenim preparada una experiència inoblidable!

Mira les fotografies de la setmana

Musical

Mira les fotografies del Flashh Sant Cugat

Mira les fotografies de Pineda de Mar