Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 2

Exploradors i exploradores EI3-4

Després d’uns primers cinc dies plens de diversió i activitats, la segona setmana de Casal segueix amb una nova aventura. El nostres estimats exploradors han descobert unes pedres precioses i nosaltres vam anar a descobrir-les a les Mines de Gavà! A la vegada, hem seguit fent jocs, gimcanes, tallers…A més, per refrescar-nos hem pogut gaudir de la piscina I els jocs d’aigua. 

Mira les fotografies aquí

Un món màgic EI5-EP2

La segona setmana de Casal comença carregada de reptes i diversió. Hem ajudat al Mag Merí i al seu amic mussol a trobar uns objectes màgics desapareguts! També hem anat a veure una funció de màgia fusionada amb un espectacle musical al Teatreneu i ens ha agradat molt! A més hem seguit anant a la piscina i fent jocs d’aigua!   

Mira les fotografies aquí

Casal EP3-ESO

La segona setmana de Casal dels més grans comença descobrint els diversos talents i habilitats del alumnes del nostre grup. Durant aquests dies hem estat preparant diferents espectacles per tal de participar a la primera edició de Talent Garbí 2023També hem gaudit de la platja a la base Nàutica de Pineda de mar realitzant diverses activitats aquàtiques! 

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

Ja hem finalitzat la segona setmana de campus esportiu de futbol. Aquesta ha estat una setmana molt intensa en la qual, en els tres grups de futbol hem treballat tots els conceptes de l’esport, hem fet reptes per consolidar aquests conceptes i també hem fet tornejos per equips. A més a més, hem fet un munt d’activitats a la piscina i jocs d’aigua. La sortida amb els més petits d’EP1-2 va ser tot un descobriment, vam anar al teatre Neu de Gràcia per veure un espectacle de màgia que ens va deixar molt impressionats. Amb els més grans, vam anar a la Base Nàutica de Pineda de Mar a fer catamarà i una volta amb banana. Quin dia més divertit!

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Bàsquet

Hem arribat al final de la segona setmana de campus esportiu de bàsquet. Ha estat una setmana molt intensa, no hem parat! Tot i que el dimecres va ploure una mica, no va ser suficient per parar les nostres ganes per jugar a bàsquet i continuar aprenent i divertint-nos. Hem fet un munt d’activitats, tornejos i reptes. Evidentment, també hem anat a la piscina i hem fet un munt de jocs d’aigua. La sortida amb els més petits d’EP1-2 va ser tot un descobriment, vam anar al teatre Neu de Gràcia per veure un espectacle de màgia que ens va deixar molt impressionats. Amb els més grans, vam anar a la Base Nàutica de Pineda de Mar a fer catamarà i una volta amb banana. Quin dia més divertit!

Mira les fotografies aquí

Campus de Dansa

Pròxima parada: Les illes gregues! Durant la segona setmana de casal hem ballat al ritme del musical Mamma Mia. Hem viatjat a Grècia al so de “Dancing Queen” i l’Àgora s’ha tornat a transformar en un escenari amb l’escenografia que hem anat creant i elaborant entre totes. Tot això, sense deixar de fer piscina, jocs, tallers artístics i unes excursions que ens han portat a Pineda de mar i al Teatreneu on hem vist un espectacle de màgia. fins la setmana que ve! Ja es poden cordar el cinturó que ens enlairem cap a una nova destinació!

Mira les fotografies aquí

Mira l’audiovisual de la setmana aquí