Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 2

Infantil

Hem iniciat la segona setmana de casal amb molta energia. Les pirates Pink i Black ens han proposat crear complements pirates! També hem tingut una gran missió, trobar a en Flip al Parc de Vallparadís de Terrassa. Així doncs, a partir d’un joc de pistes, hem pogut esbrinar on podia estar. El mico de les pirates és ben entremaliat i s’havia ben amagat! Finalment hem acabat la setmana jugant amb escuma! Alhora hem realitzat jocs d’aigua i hem anat a la piscina. Quines aventures ens depararan la setmana vinent? Ja tenim ganes de descobrir-les!

Mira totes les fotografies aquí

Grup 1r i 2n EP

Quina segona setmana!  Aquesta setmana els nens i nenes de 1r i 2n d’Educació Primària del Casal d’Estiu han participat en unes súper Olimpíades. Tres equips, 8 proves i molts jocs amb un únic objectiu: passar-ho d’allò més bé! Els nens i nenes han organitzat els equips, han preparat les medalles amb fang amb ajuda dels seus monitors i, han participat amb moltes ganes a totes les activitats i proves preparades. També, han fet diferents jocs i guerres d’aigua on ens ho hem passat pipa!

Aquesta setmana, hem fet dues sortides: dimarts vàrem anar a la platja de Gavà i dijous al Parc de Vall Paradís. Vam aprofitar tots els espais naturals i a l’aire lliure per jugar, córrer, saltar, cantar, estar amb els amics i amigues, … Resumint, una setmana d’allò més divertida i plena d’activitats!

La setmana vinent, seguim amb les mateixes ganes i il·lusió, molts tallers, gimcanes en anglès i jocs d’aigua. A més a més, el dimarts tornem a anar a la Platja de Gavà i, el dijous, anem al Parc Aquàtic de Marineland!

Mira totes les fotografies aquí

Grups 3r EP a ESO

Quina segona setmana!  Els nens i nenes de 3r d’EP a ESO han gaudit d’unes Olimpíades de lleure d’allò més divertides! Han preparat les medalles amb fang, han competit entre ells i amb ells mateixos, han fet jocs i guerres d’aigua i gimcanes en anglès. Tot això, ho han fet amb un somriure i amb moltes ganes de participar i gaudir del grup.

Aquesta setmana, hem fet dues sortides: dimarts vàrem anar a la platja de Gavà i dijous a Oci Aventura Sitges a fer l’activitat d’ “Humor Amarillo”. Dimarts, van jugar i saltar amb les onades, van fer castells de sorra i van gaudir de la costa de Gavà. Dijous, van donar-ho tot a les diferents proves i atraccions que hi havia a Sitges. Resumint, una setmana d’allò més divertida i plena d’activitats!

La setmana vinent, seguim amb les mateixes ganes i il·lusió, molts tallers, gimcanes en anglès i jocs d’aigua. A més a més, el dimarts tornem a anar a la Platja de Gavà i, el dijous, anem al Parc Aquàtic de WaterWorld!

Mira les fotografies del grup de 3r aquí

Mira les fotografies del grup de 4t aquí

Mira les fotografies del grup de 5è a ESO aquí

Grup 1r i 2n EP de Futbol

Aquesta segona setmana, amb els més petits del campus esportiu de futbol el concepte treballat ha estat la conducció, un aspecte molt important en aquest esport. També hem fet una nova edició de la Eurocopa de Garbí on les tres seleccions han disputat, a les tardes els partits classificatoris i el divendres el matí la gran fase final. A més a més, el dimarts al matí vàrem anar a la platja de Gavà on vam poder jugar amb les ones i també fer diferents activitats a la sorra. Dijous també vam anar d’excursió, a Terrassa, a un Parc molt gran anomenat Vallparadís. Allà vam fer moltes activitats i dinàmiques i ens ho vam passar d’allò més bé.

La porpera setmana tindrem un nou concepte a treballar i farem una nova edició del torneig. Dimarts, tornarem a anar a la platja i el dijous visitarem el parc aquàtic de Marineland.

Mira totes les fotografies aquí

Grups 3r EP a ESO de Futbol

Aquesta setmana, amb els grups més grans del campus de futbol hem treballat la conducció. D’aquesta manera, els entrenaments del matí anaven dirigits a treballar aquest concepte. A les tardes, hem fet una nova edició de la Eurocopa de Garbí 21 on les tres seleccions participants han lluitat cada dia per aconseguir la victòria. A més a més, també hem fet moltes activitats i jocs d’aigua. El dimarts vam anar a la platja de Gavà on vam gaudir del mar i també de tots els jocs  partits que vam fer a la sorra i el dijous, vam anar al complet d’OciAventura situat a Stiges on vam participar en un Humor Amarillo i ens ho vam passar d’allò més bé.

La setmana vinent treballarem un nou concepte i farem una nova edició de l’eurocopa. A més a més, dimarts tornarem a la platja i dijous visitarem el parc aquàtic de Water World a Lloret de Mar.

Mira totes les fotografies aquí

Grup de Bàsquet

Quina il·lusió, per fi ha arribat de nou el campus esportiu de bàsquet! Després de dos anys hem tornat a obrir les portes d’aquest campus que, any rere any creix. Aquesta setmana hem treballat la coordinació i el tir. També hem fet una competició per equips i un munt d’activitats a la piscina, gimcanes i jocs d’aigua. A més a més, el dimarts vam anar a la platja de Gavà i el dijous a Oci Aventura, un complex d’oci situat a Sitges on vam fer un Humor Amarillo. Ens ho vam passar molt bé però vam acabar ben bruts!

La propera setmana seguirem amb el campus de bàsquet amb nous conceptes a treballar. També tornarem a Gavà per gaudir de la seva platja i dijous visitarem dos parcs aquàtics. El de Marineland els més petits de 1r i 2n d’EP i WaterWorld els més grans. Segur que serà genial!

Mira totes les fotografies aquí

Grup de Dansa

Aquesta setmana, com ja és tradició, hem iniciat el casal de Dansa 2021. S’ha començat a preparar tota l’escenografia, vestuari i attrezzo. Cada matí hem escalfat el cos per posar-nos a ballar i crear i assajar les coreografies del gran espectacle final. Cal destacar l’excursió del dijous a Oci Aventura Sitges i al parc de vall paradís on vam poder gaudir d’un dia divertit i ple d’activitats fora de l’escola. Hem treballat amb molta il·lusió durant tota la setmana i fins i tot hem repassat els balls a la piscina fent unes sessions d’aquagym. Aprofitem per informar-los que, a causa de la situació de pandèmia, aquest any farem arribar a les famílies una gravació de l’espectacle. Ens veiem la setmana que ve! Bon cap de setmana.

Mira totes les fotografies aquí