Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 1

Grups EI3 i EI4

Comencem el casal amb moltes ganes i il·lusió, els més petits ens hem endinsat en el món del circ! A l’escola ha aparegut la Bimba, la presentadora del circ. Amb ella no hem parat de participar en jocs, treballs manuals, tallers, etc. Hem creat un nou nom de grup i hem conegut als nostres companys/es del casal! A més per tal de refrescar-nos, hem gaudit cada dia de les piscines exteriors i els jocs d’aigua. Ara tenim ganes de continuar tenint moltes més aventures com aquestes! Per acabar la setmana hem anat al parc de l’Oreneta i ens ho hem passat molt bé!

Mira les fotografies de la setmana

Grups EI5, EP1 i EP2

Aquesta ha sigut una setmana molt especial, ha estat la primera de l’estiu i hem fet noves amistats. També hem conegut al protagonista del casal: El Robot! Ens ha demanat ajuda per crear la màquina que l’ajudi a tornar al seu món i així ho hem fet. També hem triat un nom pel nostre grup i hem creat un rètol ben bonic. A més, al llarg de la setmana, hem realitzat diferents proves i jocs i no hem parat de jugar i refrescar-nos a la piscina. Per acabar, hem anat de sortida al Parc “Les Deus Aventura” i hem gaudit molt d’un dia envoltats de natura i tirolines!

Mira les fotografies de la setmana

Mira les fotografies de l’excursió a Les Deus Aventura

EP3-ESO

Hem començat aquesta setmana amb molta energia i moltes ganes de no parar, de compartir i de riure amb els companys/es del grup. Durant la setmana hem estat preparant i pensant diversos experiments. Divendres els hem mostrat i ensenyat als alumnes de 1r i 2n i hem fet votacions per tal de triar el que més ens ha agradat! També he manat de sortida a les Deus aventura i hem gaudit molt d’un dia envoltats de natura i tirolines! Alhora ens hem refrescat fent jocs d’aigua i anant a la piscina. Quin estiu d’aventures ens espera!

Mira les fotografies de la setmana

Mira les fotografies de l’excursió a Les Deus Aventura

Campus Esportiu de Futbol i Bàsquet:

Un any més reobrim el Diari de Casal per continuar explicant tot allò que fem durant les activitats que prepara Garbí Obert a l’Estiu. Aquesta setmana, tot i que ha estat de quatre dies, ha estat molt intensa. Hem fet un munt de jocs i activitats i hem fet una competició cada tarda. També hem anat cada dia a la piscina on ens ho hem passat d’allò més bé. El dijous vam anar d’excursió a Les Deus Aventura, un complex d’esports d’aventura de muntanya on vam gaudir d’allò més amb les seves tirolines i totes les activitats que ens van proposar.

La setmana vinent continuarem amb totes les activitats que tenim preparades per als alumnes de futbol i bàsquet i també marxarem d’excursió a Flashh Sant Cugat i a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Fins al dilluns!

Mira les fotografies de la setmana de futbol

Mira les fotografies de la setmana de bàsquet

Mira les fotografies de l’excursió a Les Deus Aventura

Campus de Dansa:

Aquesta ha estat una primera setmana molt intensa on només hem tingut tres dies per preparar el nostre musical. Hem treballat molt! Hem fet la coreografia, l’escenografia, el vestuari…, i ens ho hem passat d’allò més bé! Al final hem aconseguit elaborar el musical Río que ha estat tot un èxit. Esperem que les famílies el gaudeixin tant com ho hem fet nosaltres preparant-lo! A més a més de tot això, també hem anat d’excursió al parc d’aventures Les Deus Aventura on ens ho hem passat d’allò més bé amb totes les seves activitats i tirolines.

La setmana vinent prepararem un nou musical i també marxarem d’excursió a Flashh Sant Cugat i a la Base Nàutica de Pineda de Mar. Fins al dilluns!

Mira les fotografies de la setmana

Mira el Musical

Mira les fotografies de l’excursió a Les Deus Aventura