Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 1

Exploradors i exploradores EI3-4

Comencem el casal amb moltes ganes i il·lusió, els més petits ens hem endinsat amb l’ajuda dels nostres amics exploradors Tim i Tom a descobrir un nou indret! Alhora hem triat un nom nou per la nostra classe i la hem decorat com a bons exploradors! Dimecres vam anar de sortida al Parc de l’Oreneta i allà vam poder trobar el barret perdut d’en Tim Molt agraït per la nostra ajuda, ens han donat un obsequi: Un carnet d’explorador/a! Aquesta setmana no hem parat de participar en jocs, manualitats, tallers…! A més per tal de refrescar-nos hem  gaudit cada dia de la piscina i els jocs d’aigua. Ara tenim ganes de seguir tenint moltes més aventures com aquestes! 

Mira les fotografies aquí

Un món màgic EI5-EP4

Aquesta ha sigut una setmana molt especial, ha estat la primera de l’estiu i hem fet noves amistats. També hem conegut els personatges que ens acompanyaran al llarg d’aquestes setmanes: El Mag Merlí i el seu estimat amic el Mussol! Ens han proposat ajudar-los a recuperar la màgia del seu món. Alhora hem decorat les aules i han quedat com una autèntica escola de màgiaTot i fer molta calor, no hem parat de jugar, de refrescar-nos i anar a la piscina. Finalment hem anat de sortida al parc lúdic Jump Yard! Ha sigut molt divertit i tenim moltes ganes de seguir tenint més emocions com aquestes.  

Mira les fotografies aquí

Casal EP5-ESO

Hem començat aquesta setmana amb molta energia i moltes ganes de no parar, de compartir i de riure amb els companys/es del grup. Durant la setmana hem estat preparant un Escape Room: per grups hem pensat les diverses proves, els diferents espais i els materials que necessitàvem per a dur-lo a terme. Finalment hem ambientat les aules triades per a fer-lo i hem gaudit d’una estona molt divertida amb els nostres amics i amigues! També hem anat de sortida a Aira Natura, un parc d’aventura on hem pogut experimentar sensacions noves dalt dels arbres! Alhora ens hem refrescat fent jocs d’aigua i anant a la piscina. Quin estiu d’aventures ens espera! 

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Futbol

Amb l’arribada de l’estiu torna el Campus Esportiu de Futbol. Aquest any amb grans novetats. Cada dia de la setmana treballem un concepte tècnic de l’esport i proposem reptes als jugadors i jugadores. També fem el torneig per equips setmanals. Per fer el tancament de la setmana hem tornat a fer l’acte d’entrega de premsa, diplomes i roda de premsa. Ha estat una setmana molt intensa on hem gaudit molt. A més a més, també hem anat d’excursió. Els alumnes de primer i segon a Jump Yard, un centre d’oci on hem fet salting i altres moltes activitats. Els més grans hem anat a Airanatura, un parc de tirolines i vies per arbres situat a Sant Antoni de Vilamajor. Ha estat una experiència molt divertida! Fins a la setmana vinent!!

Mira les fotografies aquí

Campus Esportiu de Bàsquet

Iniciem l’estiu 2023 amb grans novetats al Campus Esportiu de Bàsquet. 5 setmanes plenes de diversió, aigua, excursions i per descomptat bàsquet. En aquesta primera setmana hem fet una presa de contacte amb el qual serà tot el juliol. Hem fet un munt d’entrenaments, activitats, reptes i tornejos i ens ho hem passat d’allò més bé. A més a més, també hem anat d’excursió. Els alumnes de primer i segon a Jump Yard, un centre d’oci on hem fet salting i altres moltes activitats. Els més grans hem anat a Airanatura, un parc de tirolines i vies per arbres situat a Sant Antoni de Vilamajor. Ha estat una experiència molt divertida! Fins a la setmana vinent!!

Mira les fotografies aquí

Campus de Dansa

Aquesta setmana, hem començat el viatge que ens durà per diferents èpoques, danses i musicals les pròximes quatre setmanes. Durant la setmana hem viatjat als “anys 80” transformat l’àgora en una discoteca, amb brillantina, lluentons i una gran bola penjada al sostre. Al ritme de “nochentera” hem anat ballant tot creant una gran coreografia festiva per celebrar la primera setmana del casal de dansa. A part de ballar sense parar, hem tingut temps de fer l’escenografia, piscina, jocs dansats i una super-excursió el dijous amb tots els altres casals. Ens veiem la setmana que ve! Quina serà la nova destinació?

Mira les fotografies aquí

Mira l’audiovisual de la setmana aquí