Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 1

Grup Infantil

Aquesta setmana hem començat el casal d’EI a l’escola. Hem fet tallers, hem anat d’excursió al Canal Olímpic i hem rebut visites de personatges ben especials, unes pirates anomenades Pink i Black! També ens hem remullat a la piscina i hem realitzat jocs d’aigua. Tot i que aquest any és un casal una mica diferent, l’hem començat amb les mateixes ganes i il·lusió de sempre!

Les millors fotografies aquí

Grup 1r i 2n EP

Quines ganes teníem de tornar a obrir el diari del Casal i seguir compartint les nostres aventures. Aquesta setmana, els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària hem fet un munt d’activitats i tallers. Amb materials reciclats hem construït vaixells i els hem provat a la piscina. També hem fet guerres d’aigua en les quals ens ho hem passat d’allò més bé. I dijous, vàrem anar d’excursió al Canal Olímpic de Catalunya a fer un munt d’activitats. Vam donar una volta pel canal amb un vaixell, també vam anar al parc vertical i vam fer un munt de jocs.

La setmana vinent tornarem amb nous tallers i moltes activitats i guerres d’aigua. A més a més, el dimarts anirem a passar el matí a la Platja de Gavà i el dijous anirem al Parc Vall paradís situat a Terrassa a gaudir de tots els seus espais i a fer un munt de gimcanes i jocs.

Les millors fotografies aquí

Grups 3r EP a 6è EP

Quines ganes teníem de tornar a obrir el diari del Casal i seguir compartint les nostres aventures. Aquesta setmana, amb els alumnes més grans de casal, hem fet un munt d’activitats i dinàmiques per donar la benvinguda al Casal. A més a més, hem fet un munt de guerres d’aigua i molts jocs a la piscina. El dijous, vam anar d’excursió al Canal Olímpic de Catalunya a fer moltes activitats. Vam fer pàdel surf i vam acabar molt cansats de remar…, després vam anar al par aquàtic a jugar i saltar amb tots els inflables i matalassos elàstics.

La pròxima setmana tornarem amb nous tallers i moltes activitats i guerres d’aigua. A més a més, el dimarts anirem a passar el matí a la Platja de Gavà i el dijous anirem al complex d’activitats Oci Aventura situat a Sitges on farem un munt de jocs i activitats.

Les millors fotografies aquí

Grup Futbol

Quines ganes teníem de tornar a obrir el diari del Casal i seguir compartint les nostres aventures. Aquesta setmana, el Campus Esportiu de futbol, l’hem dedicat als conceptes bàsics del futbol, el control i la passada. Durant els entrenaments, sempre a partir de jocs i competicions, hem treballat aquests conceptes. També hem fet un munt d’activitats a la piscina, i fins hi tot un partit de waterpolo!!! A les tardes, hem inaugurat la nova edició de l’Eurocopa Garbí 2021 i l’hem tancat amb l’entrega de diplomes i roda de premsa. A més a més, el dijous vam anar al Canal Olímpic de Catalunya on els més petits i petites de 1r i 2n d’EP van fer una volta pel canal amb un vaixell i van fer la ruta pel parc vertical i els més grans van fer pàdel surf i van gaudir d’allò més al parc aquàtic.

La setmana que ve tindrem un nou concepte sota el qual entrenarem cada matí i a les tardes farem una nova edició de l’Eurocopa Garbí. A més a més, el dimarts marxarem a la Platja de Gavà i el dijous farem dues excursions, els més petits de 1r i 2n visitaran el Parc Vall paradís de Terrassa i els alumnes a partir de 3r d’EP aniran al complex d’activitats Oci Aventura situat a Sitges.

Les millors fotografies aquí